Bucatarie

Mobila bucatarie vintage

Mobila bucatarie vintage

Cine a spus ca bucatariile mici nu pot fi pline de viata? Accesorizata potrivit cu corpuri de mobilier personalizate in functie de nevoi si de dimensiuni aceasta bucatarie starneste pofta de mancare si in egala masura pofta de viata.

Totul a fost proiectat tinand cont de preferintele familiei. Ne-am jucat cu decorurile inspirate de natura, am pus in valoare culorile fructate si am optat pentru un design nordic, cu fronturi din lemn. Pentru corpurile de mobilier in colturi, am optat pentru manere contrastante, negre, cu forme moderne rotunjite astfel incat totul sa fie usor si comod de manevrat.

Intre zona bucatariei si cea de living exista usa de acces iar pentru locul de luat masa s-a optat pentru un minibar. Decorul blatului de masa a fost extins pe perete si tavan astfel incat sa rezilte acea atmosfera calda si intima pentru momentele in familie.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: