MOBIERA

Mobilier scaune si birouri

Scaune office (83)

Scaune gaming (3)

Scaune de bucatarie si dining (73)

Scaune copii si tineret (9)

Scaune conferinta - vizitator (25)

Scaune amfiteatru si sali de asteptare (12)

Birouri (4)

MOBIERA

Comanda mobila si beneficiezi de:

Calitate superioară

Producem responsabil și comercializăm doar produse de calitate superioară, produse pe care le folosim și noi în casele noastre. 

Garanție și retur

Indiferent de motiv, ai dreptul să returnezi produsele comandate timp de 14 zile de la primirea comenzii.  

Modalități de plată

Poți plăti cu cardul, în rate, prin ordin de plată sau cash la livrare (în funcție de valoarea comenzii).

Consiliere telefonică

Dacă ai nevoie de ajutor, te putem consilia telefonic – 0755 952 231.

Scaune și birouri

Disponibile în aproape orice formă și culoare, pentru locuințe sau pentru spațiile office, cu diferite elemente personalizabile, scaunele și birourile sunt și ele nelipsite din amenajările interioarelor.

Rolul funcțional al scaunelor nu s-a modificat de la apariția lor în cadrul mobilierului, este același, însă designul lor a evoluat în funcție de gusturile și nevoile de confort și ergonomie ale utilizatorilor.

Varietatea de forme, materiale, texturi, imprimeuri și funcționalități le fac potrivite și nelipsite din orice locuință personală sau spațiu de lucru. Pentru că prin designul lor armonizează perfect stilul și confortul, poți opta pentru scaune de un aspect care atrage atenția ca „element surpriză”. Astfel vei „sparge” echilibrul studiat al spațiului în care dorești să le integrezi și vei reda o atmosferă primitoare. Îndrăznește să revitalizezi percepția asupra camerelor de acasă (living, dinind) sau chiar a spațiului de la birou adăugând culoare și piese surprinzătoare , dar care te definesc.

Combinația materialelor din care sunt realizate scaunele compun un design versatil, original și funcțional care le face ușor de integrat în mediile casnice și în cele publice și profesionale. Fie că vorbim de scaune living, scaune dining, scaune de evenimente, scaune de birou, acestea sunt astăzi concepute astfel încât să se adapteze fiecărei fizionomii și să ofere un suport cât mai corect și adecvat spatelui în poziție șezândă.

În ceea ce privește scaunele de birou, abordarea designului e tot mai inspirată din limbajul arhitectural rezidențial, pentru a reda confortul de acasă pe parcursul șederilor îndelungate la birou.

În magazinul nostru online găsești o varietate de saune și birouri concepute pentru toate tipurile de activități pe care le-ai putea desfășura în cadrul unei locuințe personale sau spațiul de lucru, săli de evenimente. Iar dacă modele pe care le cauți nu se regăsesc expuse în galeria noastră, vă sprijinim cu realizarea la comandă a pieselor de mobilier dorite.