Prima pagină » Mobilier comercial » Panouri Pexiglas

Afișez toate cele 2 rezultate

O epidemie de gripă s-a dovedit a fi o pandemie care a afectat întreaga omenire sub multe aspecte: sănătate publică, dezvoltare economică, relații sociale, educație, cultură, sport. Am fost nevoiți facem schimbări fundamentale în modul în care relaționăm cu ceilalți, în care ne desfășurăm munca.

Nu există soluții miraculoase prin care să poată fi combătută total răspândirea a Covid-19. Experții în sănătate au abordat o serie de măsuri de protecție împotriva coronavirusului care se vor menține și după pandemie. În mediile de lucru și cele școlare activitățile se organizează în baza distanțării sociale și a purtării măștilor.

Utilizarea plexiglasului a luat amploare în locurile unde persoanele interacționează strâns. Aceste separatoare transparente au fost instalate ca măsură preventivă în școli, centre comerciale, saloane de înfrumusețare restaurante, farmacii, bănci, birouri.

Plexiglasul sau sticla acrilică, este utilizată ca material mult mai rezistent şi mai sigur decât sticla sau alte materiale plastice. Panourile de protecție realizate din plexiglas sunt o soluție foarte bună pentru a oferi protecție suplimentară și, alături de alte măsuri, poate preveni transmiterea virusului.

Panoul de protecție din plexiglas oferă un grad mare de securitate şi siguranță, fiind mult mai greu de deteriorat, de spart sau zgâriat. .un material mult mai versatil decât sticla. Plexyglasul este un material mai versatil decât sticla, permite și el trecerea luminii și poate fi adaptat la orice în funcție de necesități, pe diverse dimensiuni, cu sau fără gaură de interacţiune, cu sau fără picioruşe de fixare.

Dacă eşti în căutarea unor alternative eficiente pentru înlocuirea sticlei, îți recomandăm să iei în considerare panourile de plexiglas transparent, durabile și sigure. Întră în magazinul nostru online și alege pe cel care se potrivește zonei de front-desk a spațiului pe care dorești să-l amenajezi.