Afișez toate cele 5 rezultate

Corpurile de iluminat conferă strălucire oricărui interior, nu doar prin lumina difuzată, ci și prin materialele folosite în realizarea lor. O bună iluminare a spațiului, întregește și îmbogățește calitatea ambientului. Iluminatul corect dar și inteligent este esențial pentru că induce o stare de spirit pozitivă persoanelor care se află în încăperea respectivă.

Din punct de vedere funcțional, este foarte important să avem cantitatea suficientă de lumină în locul potrivit, în funcție de acțiunile desfășurate acolo. Corpurile de iluminat au fost concepute să controleze lumina, intensitatea şi modul în care este difuzată spre anumite zone. Au un rol esențial în amenajarea interioarelor, nu sunt doar un aspect important al funcționalității și designului, ci îmbunătățesc toate experiențele care se desfășoară în spațiul respectiv.

Pe lângă iluminatul funcțional, cel ambiental poate crea efecte surprinzătoare și poate adăuga deschidere camerei. Schema de iluminare de acasă poate să includă mai multe tipuri de lumini: generale, de accentuare sau de lucru. Toate acestea sunt combinate pentru a reda o luminozitate adecvată, necesară activităților desfășurate în momente diferite. Lumina generală este cea care „dă tonul” într-o încăpere, fiind distribuită prin lustre, plafoniere sau candelabre.

Cu montaj ușor și un design design variat, aplicele de perete reprezintă o soluție versatilă de iluminat. Utilizarea lor se potrivește atât în spații ample, precum livingul unde lumina generală este redată de lustre, candelabre sau lampadare, completând omogenitatea funcțională și stilistică, însă pot servi și iluminatului decorativ de accent, în cazul unor obiecte de artă sau anumitor nișe. De asemeni, aplicele de perete pot fi montate singular sau în pereche pentru a potența luminozitatea în hol, baie, dormitor sau camera copiilor.

Descoperă în magazinul nostru online, gama de aplice prin care să redai efectul luminos dorit în cadrul decorului de acasă.