Prima pagină » HoReCa » Canapele si banchete

Afișez toate cele 18 rezultate

Bancheta Stephan

1,161 lei1,204 lei

Bancheta Toledo

728 lei1,374 lei
Mov
Negru

Canapea 2 locuri Iulia – stofa

570 lei
Bej
Wenge/Stejar negru

Canapea 2 locuri Tudor – piele ecologica

417 lei

Canapea Cocktail

547 lei977 lei

Canapea Notre Dame 2 locuri, Negru

1,731 lei

Canapea Notre Dame 2 locuri, Portocaliu

1,731 lei

Canapea Notre Dame 2 locuri, verde

1,731 lei

Canapea Notre Dame 3 locuri, negru

2,184 lei

Canapea Notre Dame 3 locuri, portocaliu

2,184 lei

Canapea Notre Dame 3 locuri, verde

2,184 lei

Canapea Trio cu 2 locuri, Negru

1,119 lei
Gri
Mov
Roșu

Fotoliu Iulia – stofa G

387 lei

Fotoliu Stephan

809 lei840 lei

Fotoliu Toledo – Rosu

666 lei1,260 lei

Fotoliu Toledo – Roz

728 lei1,374 lei

Fotoliu Toledo – Verde

728 lei1,374 lei
Mov
Wenge/Stejar negru

FotoliuTudor – piele ecologica

258 lei

Canapele HoReCa

În industria HoReCa amenajarea este un element cheie pentru succesul oricărui business. Conceptul de design propus va crea ambianța pe care dorești să o conturezi și va influența experiența clienților tăi.

Dincolo de compartimentarea funcțională a spațiului din punct de vedere arhitectural și tehnic, mobilierul, iluminatul, accesoriile sunt aspecte-detaliu care fac diferența între o locație memorabilă și una în care nu ți-ai mai dori să revii. Alături de calitatea serviciilor și a produselor, stilul de decor dictează într-o mare măsură tipul de clienți care vor îndrăgi restaurantul, bistro-ul sau hotelul tău.

În locațiile din industria hospitalității canapelele, banchetele, fotoliile, scaunele se numără printre piesele de mobilier foarte importante, dar și cele mai supuse uzurii. Din acest motiv, produsele de o calitate extraordinară vor avea o durată de folosire mai mare și astfel vor demonstra eficiență din punct de vedere al costurilor pentru că nu vei fi nevoit să faci schimbări dese.

Prima impresie contează. Atunci când intri într-un hotel sau restaurant care te încântă, în mod automat se creează așteptarea că vei avea o experiență la fel de frumoasă: mâncare bună, servicii ireproșabile, personal profesionist. De regulă, calitatea amenajării se asociază în percepția clienților cu nivelul de calitate al serviciilor oferite. Prin urmare, contează în primă fază imaginea care setează așteptările corecte din perspectiva clienților.

Materialele pieselor de mobilier trebuie să fie rezistente pentru a-și păstra aspectul după multe folosiri și să fie practice, ușor de întreținut și curățat. Alături de mobilierul standard, prezența canapelelor și a banchetelor, a fotoliilor în industria hospitalității a devenit foarte populară îmbogățind prin texturi, stiluri și culori, tema estetică a interioarelor dar și funcționalitatea lor. Banchetele, canapelele pot fi elemente de delimitare a unor spații interioare sau elemente de legătură între zonele de deservire.

În magazinul nostru online vei găsi canapele și banchete pe care le poți personaliza în culorile și materialele care să se integreze în stilul de decor al locației tale. Descoperă și alege mobilierul care se potrivește localului pe care dorești să-l ambientezi. Mobiera realizează mobilier la comandă pentru orice tip de spații comerciale. Suntem o echipă de profesioniști cu studii și 13 ani experiență în industria mobilei, artă și design capabilă să te sprijinim în amenajarea completă a spațiului tău.