PORTOFOLIU DE PROIECTE FINALIZATE

Mobilă dormitor la comandă

De ce Mobiera?

Consiliere specializată

Te ajutăm să iei cele mai bune decizii atunci pentru amenajarea spațiului dorit.

4 ani garanție

Folosim doar materiale și accesorii de la furnizori de top: Egger, Blum, Hafele, Hetich, Netfront, etc.

Amenajări complete

Produse de top pentru amenajări complete: scaune, canapele, fotolii, mese, electrocasnice, etc.

13 ani de experiență

O echipă de profesioniști cu studii și experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design.

Mobilă dormitor la comandă

Dormitorul este un spațiu încărcat de intimitate, amprentat de unicitate, care recreează un ambient despre care este știut că îți reflectă personalitatea. Sanctuar al relaxării, dormitorul este locul regăsirii, al reconectării cu lumea ta, deci un loc care merită toată atenția și dedicarea în amenajare. Astfel încât adesea este nevoie de o mobilă dormitor la comandă care să corespundă nevoilor tale.

Un ambient croit pe gustul tău, astfel încât să rezulte un spațiu destinat destinderii, unde să poți râde în voie și unde să te simți confortabil să vorbești cu gândurile tale, să citești până noaptea târziu, are nevoie de organizare creativă și aerisită, de un mobilier care să nu limiteze nimic din tot ceea ce semnifică dormitorul pentru tine.

Opțiunile de design în dormitor țin seama de foarte multe aspecte. Rolul unui dormitor este același, însă ideile de amenajare pentru această cameră sunt inspirate de formă, dimensiune, stil decorativ, utilizarea spațiului. Un dormitor tineret va reprezenta mai bine un adolescent, pe când un dormitor complet va fi mai potrivit pentru un adult. Esențial în amenajarea dormitorului este configurarea mobilierului. Stilul tău de viață ordonează și creativitatea în realizarea celui mai potrivit design în dormitor.

Piesele de mobilier, fie că vorbim de dulap dormitor, dressing, pat matrimonial, pat single, noptiere, comode, măsuță pentru toaletă, birou de lucru sau o mică bibliotecă, trebuie armonizate cu scopul de a crea un veritabil „ecosistem” de ergonomie în care să te regăsești pe deplin.   

Adunăm toate așteptările tale de la acest spațiu atât de personal, le dăm formă și culoare, pentru a reveni tot timpul cu drag în locul tău perfect de refugiu și relaxare. Suntem o echipă de profesioniști cu studii si experiență atât în industria mobilei, cât și în arte plastice și design, care te sprijină în toate etapele procesului de amenajare, de la proiectarea 3D a mobilierului la comandă până la livrarea și montajul la tine acasă.    

Parteneri