Scaune copii

Amenajarea unei camere copii este de regulă, planificată în funcție de etapa de creștere și dezvoltare la care se află copilul. Mobilierul unei camere copii va include în mod obligatoriu și un birou.  Acesta petrece cel puțin 2 sau 3 ore la birou zilnic făcându-și temele și jucându-se. Un scaun de birou adecvat vârstei și fizionomiei unui copil va influența sănătatea, productivitatea, iar rezultatele școlare vor cunoaște o îmbunătățire semnificativă. Spre deosebire de cele pentru adulți, scaunele pentru copii sunt mai compacte, mai flexibile și mai ușor de manevrat.

Eficiența ergonomică a scaunelor de birou pentru copii este dată de: dimensiunile corecte raportate la statura și greutatea copilului, reglajul înălțimii, baza mobilă cu rotile pentru a putea fi manevrat cu ușurință.

Poziția corectă în scaun la birou este cea în care picioarele copilului ating podeaua, trunchiul este drept, șoldurile sunt la același nivel cu genunchii, spatele se sprijină drept de spătarul scaunului.

Cu cât copilul petrece mai mult timp la biroul său, cu atât mai importantă este achiziționarea unui scaun birou cu multiple opțiuni de ajustare pentru a-i susține corect greutatea corpului și a-i oferi suportul lombar potrivit. Postura incorectă pe scaun afectează în mod direct coloana vertebrală care asigură echilibrul întregului corp. O postură viciată poate avea, pe termen lung, consecințe nedorite asupra sănătății copiilor sau a adolescenților, care se vor manifesta la nivelul întregului corp.

În magazinul nostru online există scaune birou copii într-o varietate de culori și un design atractiv atât pentru fete, cât și pentru băieți, din piele ecologică, stofe, scaune proiectate să ofere susținerea corectă, confortabilă a corpului din punct de vedere al sănătății.