În funcție de mărimea locuinței și de tipul compartimentării, holurile sunt proiectate ca zonă de intrare sau ca un coridor de trecere dintr-o cameră în alta. In multe dintre locuințele decomandate acesta poate începe de la intrare și se prelungește suficient încât să facă legătura între toate camerele. Timpul petrecut aici este redus și din acest motiv, de multe ori amenajarea holului este subestimată de proprietari. Fiind primul contact cu locuința ta, stilul ales în redecorarea holului va veni în completarea restului casei.

Dacă locuiești la casă, probabil te bucuri de hol de dimensiuni mari ce îți permite multă libertate în amenajarea lui. Setul de mobilier poate include piese diverse, precum: cuier cu pantofar, cuier pom, corpuri suspendate, dulap hol, dressing hol, canapea sau o banchetă, taburet o măsuță de hol, poate o bibliotecă.

Mobila hol reunește piese de mobilier cu rol practic, de depozitare, care servesc nevoii de funcționalitate. Evidențiată prin obiecte de decor potrivite poți transforma un hol banal într-un loc confortabil, practic și estetic, care să transmită impresia unui unei locuințe frumoase încă de la intrare.

Holul de la intrare trebuie să arate bine, acesta fiind o introducere sugestivă în întreg conceptul de design al locuinței. Obiectele de mobilier hol trebuie armonizate cu designul celorlalte camere. Setul de mobilier poate include piese diverse, precum: cuier, pantofar, dulap hol, dressing hol, o canapea sau o banchetă, o măsuță de hol, poate o bibliotecă. Poți combina astfel de piese de mobilier cu elemente decorative mai impozante sau voluminoase, într-un concept de design care să se integreze în stilul de amenajare al întregii case. De cele mai multe ori, holul din interiorul unei locuințe este de dimensiuni mai mici și trebuie să fie organizat cât mai simplu și aerisit, compact, fără a incomoda trecerea.

În magazinul nostru online poți opta pentru piese de mobilier care îndeplinesc funcții multiple sau poți alege seturi de mobilier hol. Poți să abordezi aproape orice stil de amenajare pentru hol, însă să ai mereu în atenție să creezi un design unitar.