PORTOFOLIU DE PROIECTE FINALIZATE

Bucătării la comandă

De ce Mobiera?

Consiliere specializată

Te ajutăm să iei cele mai bune decizii atunci pentru amenajarea spațiului dorit.

4 ani garanție

Folosim doar materiale și accesorii de la furnizori de top: Egger, Blum, Hafele, Hetich, Netfront, etc.

Amenajări complete

Produse de top pentru amenajări complete: scaune, canapele, fotolii, mese, electrocasnice, etc.

13 ani de experiență

O echipă de profesioniști cu studii și experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design.

Mobilă bucătărie la comandă

Spațiu dinamic și versatil, bucătăria contemporană dobândește funcții tot mai complexe. Poate fi interpretată ca zonă de gătit, de luat masa, de socializare și chiar de destindere. Așa încât de multe ori este nevoie de o mobilă bucătărie la comandă care să asigure că acest spațiu corespunde exact nevoilor tale.

Tendințele momentului în amenajare aduc în atenție importanța echipării bucătăriei cu un mobilier versatil, multifuncțional adaptat la stilul nostru de viață. Ne dorim pentru soluții creative prin care să se evidențieze design-ul și funcționalitatea unui astfel de spațiu.

Organizarea spațiului disponibil pornește de la identificarea rolului principal al bucătăriei. Indiferent de formă și dimensiuni, bucătăria poate acomoda mobilierul preferat care să ofere soluții de depozitare cu adevărat utile și care să permită deplasarea fluidă în încăpere.

Considerată inima casei, fiecare bucătărie poartă o amprentă aparte redată prin stil și culoare, ce însuflețește întreaga casă. Chiar dacă este pretențioasă din punct de vedere a dimensiunilor, mobilierul bucătăriei poate crea un spațiu aerisit, organizat, practic. Îți propunem modele de mobilier la comandă care nu copleșesc spațiul. În funcție de preferințe și nevoi, te sprijinim cu idei de amenajare, cu o  diversitate de materiale , forme și culori care să se regăsească într-un design armonios potrivit pentru o bucătărie mică de apartament sau o bucătărie mare, bucătărie modernă de tip open-space, bucătărie în formă de ”L„ în formă de ”U„ bucătărie pe colt, bucătărie cu insulă, bucătărie cu masa. Senzația de echilibru și apartenență se completează și prin stilul amenajare. Realizăm pentru tine mobilier de bucătărie în stil modern, clasic, vintage, scandinav, minimalist, industrial, rustic, cottage. Chiar dacă tematica în decorare este vastă, în bucătărie ea trebuie să răspundă capacității de a crea un interior unitar, practic și estetic.

Ia-ți libertatea să imaginezi design-ul care te reprezintă pentru bucătăria casei tale, noi îl transpunem în realitatea casei tale. Suntem o echipă de profesioniști cu studii și experiență atât în industria mobilei, cât și în arte plastice și design, care te sprijină în toate etapele procesului de amenajare, de la proiectarea 3D a mobilierului la comandă până la livrarea și montajul la tine acasă.

Parteneri