Prima pagină » Corpuri de iluminat » Veioze si lampi

Afișez toate cele 2 rezultate

O bună iluminare a spațiului, întregește și îmbogățește calitatea ambientului. Iluminatul corect dar și inteligent este esențial pentru starea de spirit pozitivă a persoanelor aflate în încăperea respectivă. Din punct de vedere funcțional, este foarte important să avem cantitatea suficientă de lumină în locul potrivit, în funcție de acțiunile desfășurate acolo.

În paralel cu iluminatul funcțional, cel ambiental poate crea efecte surprinzătoare și poate adăuga deschidere camerei. Schema de iluminare de acasă poate să includă mai multe tipuri de lumini: generale, de accentuare sau de lucru. Toate acestea sunt combinate pentru a reda o luminozitate adecvată necesară activităților desfășurate în momente diferite. Lumina generală este cea care „dă tonul” într-o încăpere, fiind distribuită prin lustre, plafoniere sau candelabre.

Veiozele și lămpile sunt corpuri care oferă o lumină concentrată în zona în care sunt amplasate, iar în restul camerei emană o lumină discretă. Ele adaugă un plus de luminozitate acolo unde sunt amplasate, contribuind la crearea atmosferei dorite. Veiozele și lămpile, ca surse de lumină suplimentară, sunt potrivite în fiecărei încăpere. Astăzi corpurile de iluminat sunt disponibile în numeroase modele, din materiale și culori variate, cu funcționalități diverse, iar datorită avansului tehnologic, generează mai multă lumină cu un consum redus de energie. Sunt și importante elemente decorative prin care poți completa estetic designul interior al unui spațiu.

În zonele de activități (bucătărie, masă, birou) este esențial să existe o lumină concentrată, direcționată iar în zonele de relaxare, o lumină mai intimă, difuză, cu posibilitatea reglării intensității. O lumină relaxantă, ideală pentru citit sau pentru petrecut timp la TV este cea caldă sau neutră.

Întră în magazinul nostru online și alege veiozele și lămpile care te inspiră pentru a le include în decorului locuinței.