Prima pagină » Saltele si toppere

Afișez 1 - 21 din 66 de rezultate

Perna Abbriaccio

549 lei

Perna Classico Wave

435 lei

Perna cu bucati de spuma Memory

120 lei

Perna DuoGel

645 lei

Perna GUAY ANTIBACTERIANA

60 lei

Perna Maxima

369 lei

Perna Memory Baby Anti-sufocanta

170 lei

Perna Memory Cervical

270 lei

Perna Memory Foam

230 lei

Perna Memory Foam Respirabila

260 lei

Perna Memory Foam Sezoniera Iarna-Vara

255 lei

Perna Naturcomfort

495 lei

Perna pentru lectura

235 lei

Perna Relano Memory

345 lei

Perna Riviera Pierre Cardin

475 lei

Perna Tonino Lamborghini

499 lei

Perna Virtuoso

525 lei

Perna VitalCare

335 lei

Protector CIAN

110 lei160 lei

Protector EASY

125 lei325 lei

Protector impermeabil Natura Eucalypt

199 lei349 lei

Saltele

Importanța somnului este un fapt bine cunoscut. Un somn profund odihnitor favorizează regenerarea celulară și funcționarea corespunzătoare a organismului.

Sănătatea și starea de bine sunt puternic influențate de calitatea somnului din timpul nopții. Dacă asupra stresului zilnic nu poți avea control întotdeauna, achiziționarea saltelelor, a topper-lor este un factor cu impact asupra somnului care depinde de decizia ta. În general deprecierea calitativă a saltelei se întâmplă după intervalul de 8 – 10 ani.

Saltelele și topper-ele sunt o investiție necesară pentru sănătate. Aceste produse au ajuns astăzi să fie concepute din materiale de calitate excepțională, astfel încât să asigure un nivel maxim de relaxare și satisfacție.

O saltea, un topper, o pernă corespunzătoare corpului tău și a modului în care dormi elimină presiunea exercitată asupra mușchilor și coloanei vertebrale prin faptul că: se adaptează la forma corpului, nu apasă asupra punctelor de presiune, permite circularea aerului și nu favorizează dezvoltarea acarienilor. Menținerea corpului într-o poziție ergonomică adecvată în timpul somnului depinde în cea mai mare parte de saltele, de toppere, perne. Cea mai bună saltea este cea pe care te simți cel mai bine și care te sprijină să ai un somn confortabil și fără durere.

Descoperă gama noastră de produse destinate somnului expuse în magazinul online și alege-le pe cele care ți se potrivesc.