Mobiera.ro acceptă 5 modalități de plată:

  1. Numerar la livrare

Plata la livrare reprezintă plata în numerar la primirea produselor. Compania de transport nu acceptă plata cu cardul. Plata in numerar la livrare prin curier (cash la livrare) este o metoda de achitare întârziată a produselor, cu un anumit risc pentru vânzător. De aceea această opțiune este disponibilă doar în anumite cazuri și doar pentru anumite produse, iar Mobiera își rezervă toate drepturile de a aplica sau nu această opțiune, în funcție de criterii interne. În momentul plasării comenzii cumpărătorul acceptă expres metoda de plată selectată/disponibilă. Plata la livrare nu este disponibilă pentru comenzi mai mari de 500 lei, caz în care cumpărătorul poate opta pentru plata în avans prin card sau transfer bancar.

  1. Plata online cu card

Plata online cu cardul este realizată prin MobilPay, utilizându-se un mediu de tranzacționare 3D Secure.

  1. Plata în rate, fără dobândă.

Sunt acceptate între 2 și 4 rate fără dobândă.

După ce veți introduce numărul de card in pagina procesatorului de plăți Netopia Mobilpay, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata in rate, la una din băncile agreate de către magazin si va afișa o lista de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Plata cu cardul in rate este valabila pentru posesorii de: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank și BRD Finance.

  1. Transfer bancar

Ulterior plasării unei comenzi în care clientul a optat pentru plata prin ordin bancar, Mobiera va emite o factură proformă și o va trimite clientului în vederea achitării.

  1. Numerar, la ridicarea produselor din biroul nostru din Str. Pictor Octav Bancila, nr.3, Iasi.

Clienții pot opta și pentru plata în numerar sau card la ridicarea produselor din biroul nostru din Str. Pictor Octav Bancila, nr.3, Iași, dacă valoarea comenzii nu este mai mare de 500 lei RON. Pentru comenzile mai mari de 500 lei RON, Mobiera solicită plata în avans fie prin transfer bancar, fie prin card, inclusiv pentru comenzile a căror ridicare se va realiza din showroom.