Amenajări bucătărie

Mobilier bucatarie (124)

Electrocasnice (199)

Baterii de bucatarie si accesorii (177)

Chiuvete bucatarie (674)

Produse profesionale de curatenie (16)

Mese bucatarie si dining (8)

Scaune de bucatarie si dining (73)

MOBIERA

Comanda mobila si beneficiezi de:

Calitate superioară

Producem responsabil și comercializăm doar produse de calitate superioară, produse pe care le folosim și noi în casele noastre. 

Garanție și retur

Indiferent de motiv, ai dreptul să returnezi produsele comandate timp de 14 zile de la primirea comenzii.  

Modalități de plată

Poți plăti cu cardul, în rate, prin ordin de plată sau cash la livrare (în funcție de valoarea comenzii).

Consiliere telefonică

Dacă ai nevoie de ajutor, te putem consilia telefonic – 0755 952 231.

Amenajări bucătărie

Astăzi o bucătărie modernă este un spațiu de lucru, dar și de socializare. Tendințele actuale în amenajare, fac din bucătărie o cameră luminoasă și primitoare prin folosirea unor materiale concepute în finisaje și scheme cromatice versatile care adaugă valoare estetică unei compartimentări funcționale. Bucătăria este proiectată să redea un ambient conectat la stilul de viață contemporan, în pas cu ultimele tendințe și tehnologie.

Indiferent de formă și dimensiune, investițiile în bucătărie trebuie făcute pentru a crea o încăpere echilibrată din punct de vedere estetic și organizată, cu spațiu suficient pentru tot ce ai nevoie. Funcționalitatea în bucătărie este facilitată prin proiectarea mobilierului astfel încât să fie asigurat accesul rapid la tot ce îți trebuie. Indiferent în ce direcție mergi cu amenajarea, configurarea unei bucătării practice respectă regula triunghiului de lucru. Această plasare strategică a trei elemente de bază în bucătărie – aragazul, chiuveta și frigiderul contribuie semnificativ la ergonomia bucătăriei. Alegerea electrocasnicelor și poziționarea lor îmbunătățește experiența în bucătărie, fie că ești pasionat de gătit, fie că petreci mai puțin timp în bucătărie. Folosește inteligent spațiul și creează o armonie între decor și latura funcțională a încăperii și în acest fel, vei spori confortul în bucătărie.

În funcție de tipul de locuință – apartament sau casă – și de forma și dimensiunile încăperii, poți amenaja cu atitudine și stil: o bucătărie pe colț (în forma de L), o bucătărie în formă de U, bucătărie open-space, o bucătărie închisă, bucătărie cu insulă, o bucătărie pe balcon. Materialele din care este realizată mobila bucătărie și blatul contează foarte mult, în special pentru că este un mediu expus la umiditate. Blatul și backsplashul pot fi vedete în amenajarea bucătăriei. Astăzi sunt disponibile materiale ușor de întreținut și curățat, extrem de rezistente la acțiuni mecanice, care nu se pătează, certificate antialergenic și antifungic. Un astfel de material indestructibil, preferat pentru backsplash (panou antistrop) și blat bucătărie este quartzul compozit care oferă și un plus de eleganță și rafinament.

Adaptarea la spațiul pe care îl ai te va ajuta sa creezi un loc util și confortabil, pe măsura așteptărilor tale. O mobilă bucătărie poate include: corpuri suspendate, dulapuri de bază cu blat, iar dacă spațiul îți permite, pe lângă zona de gătit, poți amenaja și un loc pentru luat masa și petrecerea timpului cu familia sau prietenii. Găsești în magazinul nostru online modele de mese și scaune bucătărie precum și alte obiecte decorative (home & deco) care te vor ajuta să delimitezi aceste două zone.