„Acasă” înseamnă diferit pentru fiecare. Cu timpul acasă capătă alte semnificații, alte adrese și uneori alte persoane. Totuși „acasă” rămâne locul în care ne regăsim pe noi înșine. Mediul în care ne reconectăm la noi și ne încarcă cu energia de care avem nevoie, este unul în care toate elementele se îmbină în mod armonios. Confortul și încântarea sunt rezultatele unei amenajări funcționale și estetice a locuinței.

În designul interior, covoarele sunt elemente esențiale care încarcă spațiul cu multă căldură. Spre deosebire de mochete, acestea au un pronunțat rol decorativ, fiind accesorii versatile prin care putem accentua anumite zone sau putem crea unele puncte de interes. Alegerea covorului depinde de tema de decor a camerei, de scopul în care va fi utilizat, de dimensiunile camerei și de modul în care sunt amplasate celelalte piese de mobilier, precum și de impactul pe care dorești să îl aibă. În încercarea de armoniza covoarele în decorul camerei, materialul, culoarea și textura sunt și ele aspecte de care trebuie să ții seama.

Prezența covoarelor în dormitor, living și dining sunt un „must” iar posibilitățile de design sunt nesfârșite, existând numeroase modele, culori și forme din ce mai variate. Pentru interioarele contemporane preferința se evidențiază pentru covoarele moderne. Covoarele clasice sunt și ele compatibile cu multe stiluri de decor, interpretările lor moderne menținându-le în rândul căutărilor.

Într-un living spațios merg bine covoare mari de formă dreptunghiulară, ovală sau rotundă în nuanțele cromatice dorite.

În spațiile de dimensiuni mai mici și covoarele vor fi mai mici, eventual așezate în centrul încăperii. Covoarele nu trebuie să acopere toată pardoseala, însă trebuie evitată situația în care covorul este prea mic raportat la compoziția de ansamblu a camerei respective.

Intră în magazinul nostru online și descoperă gama noastre de mochete și covoare realizate 100% din lână pentru a crea o atmosferă primitoare și caldă în locuința ta.