Prima pagină » Mese living

Afișez toate cele 17 rezultate

Masuta Notre Dame double, negru

1,476 lei

Masuta Notre Dame double, portocaliu

1,476 lei

Masuta Notre Dame double, verde

1,476 lei

Masuta Notre Dame patrata, negru

1,131 lei

Masuta Notre Dame patrata, portocalie

1,131 lei

Masuta Notre Dame patrata, verde

1,131 lei

Masuta Tokyo Model A

377 lei396 lei

Masuta Tokyo Model B

381 lei396 lei

Masuta Tokyo Model C

303 lei317 lei

Masuta Tokyo Model D

307 lei319 lei

Masuta Tokyo Model E

323 lei335 lei

Masuta Tokyo Model F

189 lei205 lei

Masuta Trio 1

720 lei

Masuta Trio 1, Albastru

720 lei

Masuta Trio 1, Verde

720 lei

Masuta Trio 2, Albastru

637 lei

Masuta Trio 2, Verde

637 lei

Mese living-room

Mesele sunt obiecte de mobilier versatile, disponibile în numeroase culori, forme și dimensiuni, concepute în variate stiluri, prin care poți întregi și evidenția estetica unei încăperi.

Mesele sunt piese de mobilier cu întrebuințări multiple. Pentru orice colț tematic amenajat poți adapta o masă. Astfel poți completa funcțional și vizual designul unui interior cu mese cu margini rotunjite, curbate, care dau impresia unui spațiu mai mare, aspect important dacă e vorba de camere mai mici.

În funcție de dimensiune și compartimentare, într-un living poți opta pentru masă dining și sau pentru mese mai mici, mese extensibile, măsuțe cafea. Sufrageriile apartamentelor mari, de tip open-space sau a caselor oferă suficient spațiu pentru mese living fixe cu un număr mare de locuri pentru multe și diferite reuniuni cu familia sau prietenii.

Atunci când spațiul nu-ți permite să optezi pentru o masă mare și fixă, o soluție alternativă poate fi oferită de mesele extensibile. Utilizările unei astfel de mese sunt multiple, putând fi adaptată de la o măsuță cafea până la o masă dining.

În livingurile mai lungi și mai înguste se potrivesc mai bine mesele dreptunghiulare sau ovale. În sufrageriile pătrate, percepția de echilibru, de proporție este susținută prin integrarea unei mase living de aceeași formă. Mesele dreptunghiulare sunt potrivite pentru sufrageriile mai lungi și înguste, iar mesele rotunde merg foarte bine în spații de mici dimensiuni.

Sunt multe opțiuni de design pentru a putea face din masa de living o piesă de mobilier statement. Și o măsuță de cafea poate fi o piesă foarte atractivă în livingul tău. Poate sta oriunde, lângă bibliotecă, lângă canapea sau fotolii, este foarte utilă și nelipsită din orice living.

În funcție și de ritualul de petrecere a timpului la tine în living , în magazinul nostru online poți găsi mesele potrivite, concepute într-un stil clasic sau modern, fixe sau extensibile.