MOBILA LA COMANDA

Consultanta si proiectare

Echipa Mobiera se va deplasa la imobilul dumneavoastra, va efectua masurari si va realiza un proiect 3D al mobilierului dorit, impreuna cu o oferta de pret. Taxa de proiectare 3D si efectuare deviz este 90 lei/ora iar numarul de ore creste in functie de complexitatea proiectului sau de numarul variantelor tehnice propuse. Iar daca alegeti sa faceti mobila cu Mobiera, proiectarea va fi gratuita iar costul acesteia va fi scazut din devizul final.

Efectuarea unui deviz pentru un proiect de amenajare a unei camere deja realizat de un arhitect sau designer presupune achitarea unei taxe de 119 lei RON/camera. Specificam ca aceasta taxa se solicita intrucat chiar si pentru un proiect 3D este necesara extragerea cantitatilor reale de materiale si accesorii in programe speciale de proiectare. In lipsa acestei extrageri a materialelor si accesoriilor, nu putem furniza un pret exact pentru mobilierul proiectat.

Pentru mai multe detalii despre ce inseamna serviciile de consultanta si proiectare oferite de Mobiera, puteti citi si articolul nostru “Proiectarea 3D – primul pas spre un mobilier asa cum iti doresti“.

Pentru ca oferim si consultanta, ne ghidam clientii astfel incat sa faca cele mai bune alegeri atat in ceea ce priveste design-ul, compartimentarile sau amplasamentul, cat si in ceea ce priveste materialele si accesoriile cele mai potrivite. Prin arhitectii si designerii cu care colaboram, realizam si proiecte de amenajare a spatiului. Serviciile includ consiliere in privinta finisajelor interioare (parchet, var, tapet, gresie si faianta), tamplarie, corpuri de iluminat sau obiecte decorative. In acest caz, pretul proiectelor se calculeaza in functie de suprafata desfasurata a spatiilor amenajate.

Executie

Atunci cand executam o mobila ne gandim la durabilitatea produsului pe care il realizam. Pentru a livra o mobila cu linii impecabile, in etapa de executie utilizam echipamente de ultima generatie. Pentru noi, ca si pentru clientii nostri, fiecare detaliu conteaza.

Transport

Transportul mobilei nu reprezinta una din problemele clientilor Mobiera. Preocuparea noastra este sa aducem in conditii de maxima siguranta mobila la locul dorit, iar pentru asta ne-am completat parcul auto. Mobiera asigura transport gratuit pentru mobila livrata in municipiul Iasi.

Montaj

Finetea montajului este esentiala in crearea de mobila care sa devina etalon de calitate. Montajul meticulos pune cu adevarat in valoare materialele rezistente si accesoriile de cea mai buna calitate pe care Mobiera le utilizeaza.

Servicii after-sales

La Mobiera, montajul nu este etapa finala a serviciilor pe care le furnizam. Oferim garantie de 2 ani clientilor nostri (persoane fizice) pentru mobilierul realizat. Totodata, suntem deschisi sa realizam modificari sau completari la mobilierul comandat la noi, daca acestea vor aparea in timp.

Produse pentru amenajari interioare

Pe langa mobilier la comanda, Mobiera va pune la dispozitie o gama variata de produse destinate amenajarilor interioare, de cea mai buna calitate, precum: electrocasnice incorporabile (plite, cuptoare, combine frigorifice, etc.), obiecte sanitare (chiuvete, baterii, etc.), saltele, protectii si topere, canapele si fotolii, scaune ergonomice, mobilier de serie (dormitoare, living-uri, etc.).