MOBILA LA COMANDA

Compania noastră realizează mobilier la comandă preponderent în județul Iași sau județele învecinate.

Consultanta si proiectare

Echipa Mobiera se va deplasa la imobilul dumneavoastra, va efectua masurari si va realiza un proiect 3D al mobilierului dorit, impreuna cu o oferta de pret. Taxa pentru proiectul de design 3D si proiectul tehnic in vederea intocmirii devizului este de 100 lei/ora (TVA inclus) iar numarul de ore creste in functie de complexitatea proiectului sau de numarul variantelor tehnice propuse. Iar daca alegeti sa faceti mobila cu Mobiera, proiectarea va fi gratuita, iar costul acesteia va fi scazut din devizul final.

Este necesara plata taxei atunci cand exista un design/concept de amenajare realizat(a) de un designer sau arhitect? Da, este necesara plata taxei de 100 lei/ora, intrucat proiectantii nostri trebuie sa realizeze proiectarea tehnica in vederea alegerii corecte a solutiilor premergatoare executiei, extragerea cantitatilor reale de materiale, a feroneriei si accesoriilor. In lipsa acestor informatii, nu putem furniza un pret corect pentru mobilierul proiectat. Spre deosebire de situatia cand ne ocupam si de partea de design, atunci cand realizam doar proiectarea tehnica si calcularea devizului este necesar un numar mai mic de ore ce vor fi tarifate clientului final. Din nou, aceste taxe de proiectare tehnica vor fi scazute din pretul de executie al mobilierului.

Pentru mai multe detalii despre ce inseamna serviciile de consultanta si proiectare oferite de Mobiera, puteti citi si articolul nostru “Proiectarea 3D – primul pas spre un mobilier asa cum iti doresti“.

Pentru ca oferim si consultanta, ne ghidam clientii astfel incat sa faca cele mai bune alegeri atat in ceea ce priveste design-ul, compartimentarile sau amplasamentul, cat si in ceea ce priveste materialele si accesoriile cele mai potrivite. Prin arhitectii si designerii cu care colaboram, realizam si proiecte de amenajare a spatiului. Serviciile includ consiliere in privinta finisajelor interioare (parchet, var, tapet, gresie si faianta), tamplarie, corpuri de iluminat sau obiecte decorative. In acest caz, pretul proiectelor se calculeaza in functie de suprafata desfasurata a spatiilor amenajate.

Executie

Atunci cand executam o mobila ne gandim la durabilitatea produsului pe care il realizam. Pentru a livra o mobila cu linii impecabile, in etapa de executie utilizam echipamente de ultima generatie. Pentru noi, ca si pentru clientii nostri, fiecare detaliu conteaza.

Transport

Transportul mobilei nu reprezinta una din problemele clientilor Mobiera. Preocuparea noastra este sa aducem in conditii de maxima siguranta mobila la locul dorit, iar pentru asta ne-am completat parcul auto. Mobiera asigura transport gratuit pentru mobila livrata in municipiul Iasi.

Montaj

Finetea montajului este esentiala in crearea de mobila care sa devina etalon de calitate. Montajul meticulos pune cu adevarat in valoare materialele rezistente si accesoriile de cea mai buna calitate pe care Mobiera le utilizeaza.

Servicii after-sales

La Mobiera, montajul nu este etapa finala a serviciilor pe care le furnizam. Oferim garantie de 2 ani clientilor nostri (persoane fizice) pentru mobilierul realizat. Totodata, suntem deschisi sa realizam modificari sau completari la mobilierul comandat la noi, daca acestea vor aparea in timp.

Produse pentru amenajari interioare

Pe langa mobilier la comanda, Mobiera va pune la dispozitie o gama variata de produse destinate amenajarilor interioare, de cea mai buna calitate, precum: electrocasnice incorporabile (plite, cuptoare, combine frigorifice, etc.), obiecte sanitare (chiuvete, baterii, etc.), saltele, protectii si topere, canapele si fotolii, scaune ergonomice, mobilier de serie (dormitoare, living-uri, etc.).