De ce Mobiera?

Consiliere specializată

Te ajutăm să iei cele mai bune decizii atunci pentru amenajarea spațiului dorit.

Materiale premium

Folosim doar materiale și accesorii de la furnizori de top: Egger, Blum, Hafele, Hetich, Netfront, etc.

Amenajări complete

Amenajări complete pentru spații comerciale: scaune, mese, canapele, fotolii, etc.

Peste 10 ani experiență

O echipă de profesioniști cu studii și experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design.

Portofoliu

Programează o întâlnire

  Mobilier medical

  Astăzi în amenajarea spațiilor medicale se pune accentul din ce în ce mai mult, pe un design unic evocat prin integrarea unor elemente cu un pronunțat caracter decorativ. Clinicile medicale sunt spații expuse unui trafic mare de persoane. Conceptul de design se centrează funcționalitate și pe confortul pacientului.

  Mersul la medic este în mod involuntar perceput ca un „stres” de multe ori, iar designul interior poate compensa prin crearea unei ambianțe calde, primitoare. Inducerea percepției de confort și relaxare, de siguranță poate fi obținută prin potrivirea inspirată a obiectelor de mobilier, texturilor, materialelor, accesoriilor decorative care formează compoziția de ansamblu propusă pentru spațiul respectiv.

  Clinicile medicale sunt spații unde igiena și curățenia sunt mai importante decât orice alte principii de amenajare interioară. Cabinetele de stomatologie nu fac excepție de la această regulă. Mobilierul medical este proiectat în funcție de disponibilitate, ca formă și dimensiune a spațiului. Compartimentarea prin intermediul mobilierului se face cu scopul de a organiza și eficientiza spațiul.

  Zona de primire, zona de așteptare, zona de lucru sunt spații ce pot fi personalizate cu piese de mobilier care să puncteze atât la capitolul funcționalitate (organizare și depozitare) cât și estetic. Materialele din care sunt concepute trebuie să fie rezistente, putând fi curățate și igienizate cu ușurință. În ultimii ani, tot mai multe cabinete de stomatologie aleg serviciile specialiștilor în design pentru o amenajare inovativă dar și prietenoasă, prin care să îmbunătățească experiența pacienților în fiecare punct de interacțiune cu aceștia.

  Indiferent de spațiul în care intri, prima impresie contează. Alături de calitatea actului medical, experiența completă a clienților, mai ales în domeniul sănătății, trebuie să fie una care să-i îmbunătățească starea de spirit și care să-i ofere suficientă încredere să revină la tine în care ar putea avea nevoie de servicii de sănătate.

  Mobiera te sprijină în amenajarea cabinetului tău medical cu piese de mobilier realizate pe comandă din materiale și compoziții antibacteriene și antifungice, rezistente la uzură și trafic intens, așa cum un spațiu de acest gen trebuie să fie conceput ca standard de calitate.

  Nu orice zonă din cadru unei clinici medicale sau spital poate fi ambientată într-un design îndrăzneț sau inovativ din punct de vedere al conceptului estetic. Regulile şi normele sanitare sunt destul de rigide pentru echiparea unui spațiu în funcție de fiecare specialitate medicală. Însă, pot fi găsite soluții surprinzătoare integrate într-o abordare modernă în ceea ce privește ospitalitatea și grija față de pacient.

   

  Parteneri