Prima pagină » Electrocasnice » Masini de spalat vase

Afișez toate cele 3 rezultate

Amenajarea bucătăriei pornește și de la stilul nostru de stilul nostru de viață. Astăzi treburile casnice s-au simplificat considerabil datorită evoluției tehnologice. Cel mai mare câștig este timpul salvat care poate fi valorificat petrecându-l într-un mod mai plăcut.

Mașina de spălat vase, într-o bucătărie, este un ajutor indispensabil, mai ales în cazul unei familii numeroase. Și acest tip de electrocasnice include accesorii și integrează funcții și tehnologii care transformă spălatul vaselor într-un proces ușor și eficient din punct de vedere al consumului de resurse.

Eficientizarea costurilor în ceea ce privește utilitățile casei este un reper bun în evaluarea ofertei de electrocasnice. Oricum, tendința este ca fiecare nouă generație de aparate de bucătărie să fie mult mai economică decât cea anterioară. Tehnologia avansată nu va asigura doar o curățare sporită, ci va reduce și consumul de energie, emisiile CO2, având grijă de economia casei tale în ansamblu.

Sunt câteva criterii esențiale de luat în considerare în achiziția unei mașini de spălat vase, eficiența energetică fiind unul care cântărește cel mai greu. În funcție de amenajarea bucătăriei tale poți opta pentru o mașină de spălat vase incorporabilă sau una independentă (free standing). Legat de ideea de confort casnic, o mașină de spălat vase cu un nivel scăzut de zgomot iți va permite să o utilizezi în orice moment al zilei, fără să deranjezi pe ceilalți ai casei care pot fi implicați în alte activități.

Majoritatea modelelor din magazinul nostru online sunt disponibile cu serviciul de garanție inclus (2 – 5 ani). Găsești modele performante, cu un design modern, în acord cu preferințele tale, din colecțiile unor producători de renume precum: Bosch, Pyramis, Smeg, Teka.