MOBIERA

Mobilier Horeca

Scaune (43)

Mochete (7)

Mese (25)

Fotolii (17)

Canapele si banchete (18)

MOBIERA

Comanda mobila si beneficiezi de:

Calitate superioară

Producem responsabil și comercializăm doar produse de calitate superioară, produse pe care le folosim și noi în casele noastre. 

Garanție și retur

Indiferent de motiv, ai dreptul să returnezi produsele comandate timp de 14 zile de la primirea comenzii.  

Modalități de plată

Poți plăti cu cardul, în rate, prin ordin de plată sau cash la livrare (în funcție de valoarea comenzii).

Consiliere telefonică

Dacă ai nevoie de ajutor, te putem consilia telefonic – 0755 952 231.

Mobilier HoReCa

În industria HoReCa amenajarea este o provocare, însă totodată și un element cheie pentru succesul oricărui business. Conceptul de design propus va crea ambianța pe care dorești să o conturezi și va influența experiența clienților tăi. Acesta va trebui să reflecte specificul locației și să transforme spațiul într-o compoziție captivantă și încântătoare în care clienții să-și dorească să revină. Fiecare locație are povestea ei unică, iar transpunerea ei în design o face memorabilă pentru cei care îi trec pragul.

Atunci când intri într-un hotel sau restaurant care te încântă prin aspectul său, involuntar se creează așteptarea că vei avea o experiență cel puțin la fel de pozitivă: mâncare bună, servicii ireproșabile, personal profesionist.

Clienții nu vor ajunge să se bucure de produsele sau serviciile tale dacă ambientul nu îi inspiră să rămână.

Calitatea serviciilor și a produselor, stilul de decor dictează într-o mare măsură tipul de clienți care vor îndrăgi restaurantul, bistro-ul sau hotelul tău. Tot ceea ce experimentează clienții tăi în locația ta le va activa dorința de a reveni și cu siguranță, te vei bucura de loialitatea lor.

În segmentul HoReCa, o locație cu un design în trend este un business de succes. Proprietarii de restaurante, hoteluri trebuie să întrunească așteptările clienților, să le ofere acestora exact ceea ce caută ei. Acces la calitate, standarde înalte, customizare, originalitate, atmosfera plină de semnificații pozitive, toate acestea se numără printre așteptările vizitatorilor tăi.

Locațiile din industria hospitalității sunt supuse unui mare flux de persoane. Mobilierul mesele, canapelele, banchetele, fotoliile, concentrează atenția clienților fiind și cele mai supuse uzurii. Produsele de calitate extraordinară vor avea o durată de folosire mai mare și mai eficientă din punct de vedere al costurilor pentru că nu vei fi nevoit să faci schimbări dese. Materialele pieselor de mobilier trebuie să fie rezistente pentru a-și păstra aspectul după multe folosiri și să fie practice, ușor de întreținut și curățat.

Te sprijinim cu inspirație și idei inovatoare în procesul de amenajare al localului tău. Realizăm proiectul de mobilier dorit pentru ca cei care se bucură de ceea ce oferi tu, sa fie încântați și impresionați de ambianță și confort de fiecare dată când vin la tine.