Afișez toate cele 4 rezultate

Birouri reglabile

Disponibile în aproape orice formă și culoare, pentru locuințe sau pentru spațiile office, cu diferite elemente personalizabile, birourile sunt și ele nelipsite din amenajările interioarelor.

Biroul de acasă nu trebuie să ocupe mult spațiu, însă trebuie să se înscrie în conceptul de design al camerei unde dorești să-l integrezi. Dincolo de aspectele care țin de formă, dimensiune și stil, biroul se echipează sau se personalizează în funcție de timpul și activitățile pe care le vei desfășura. Confortul și utilitatea poate fi întregită de un scaun de birou potrivit. Prin designul lor armonizează perfect stilul și confortul, fiind astfel concepute, încât să se adapteze fiecărei fizionomii și să ofere un suport cât mai corect și adecvat spatelui în poziția șezândă.

De regulă, biroul de acasă este folosit atât pentru lucrul la calculator, cât și pentru realizarea unor documente scrise. Dacă ești un digital nomad, cu siguranță te-ai înțelege minunat cu o masă pentru laptop. Poate fi folosită oriunde în casă, pe canapea, în grădină, în pat. Mai mult, poți lua masa laptop oriunde în călătoriile tale.

Pentru spațiile de birou „open-plan” sau pentru persoanele care îți schimbă des poziția, recomandăm un cadru de birou reglabil ce poate fi adaptat cu ușurință la înălțimea dorită. Această masă birou este o opțiune versatilă și confortabilă ce permite lucrul așezat pe un scaun birou sau din picioare.

Intră în magazinul nostru online și alege mese laptop sau mese birou potrivite pentru modul în care îți face plăcere să lucrezi. Iar dacă dorești să personalizezi o zonă de lucru cu modele de birou pe care nu le regăsești expuse în galeria noastră de produse, te sprijinim în realizarea design-ului și execuției pe comandă a acestora.