Afișez toate cele 18 rezultate

Perna Abbriaccio

549 lei

Perna Classico Wave

435 lei

Perna cu bucati de spuma Memory

120 lei

Perna DuoGel

645 lei

Perna GUAY ANTIBACTERIANA

60 lei

Perna Maxima

369 lei

Perna Memory Baby Anti-sufocanta

170 lei

Perna Memory Cervical

270 lei

Perna Memory Foam

230 lei

Perna Memory Foam Respirabila

260 lei

Perna Memory Foam Sezoniera Iarna-Vara

255 lei

Perna Naturcomfort

495 lei

Perna pentru lectura

235 lei

Perna Relano Memory

345 lei

Perna Riviera Pierre Cardin

475 lei

Perna Tonino Lamborghini

499 lei

Perna Virtuoso

525 lei

Perna VitalCare

335 lei

Somnul şi relaxarea sunt vitale pentru o viaţă sănătoasă și echilibrată. Alături de saltele, toppere, pernele sunt și ele răspunzătoare de calitatea somnului și de menținerea unei poziții corecte a corpului în timpul nopții.

O pernă bună de dormit este cea care oferă un sprijin corect gâtului, astfel încât vertebrele cervicale să fie susținute în continuarea liniei coloanei vertebrale. Alegerea pernei potrivite pornește de la modul în care obișnuiești să te odihnești și ce materiale au fost utilizate în fabricarea ei, tipul de umplutură, grosimea pernei, forma ei.

Dacă preferi să dormi pe spate, ar trebui să folosești o pernă joasă, ergonomică cu consistență medie spre fermă, din spumă cu memorie sau din latex.

Perna ideală pentru cei care dorm pe o parte este una fermă, înaltă (groasă) pentru a acoperi golul format cap si umeri cu baza saltelei.

În general dormitul pe burtă nu este unul recomandat întrucât poziția gâtului în timpul somnului nu este una naturală. Însă, dacă nu poți renunța la acest mod de a te odihni, este indicat să-ți alegi o pernă moale, subțire, astfel încât să îți mențină capul și gâtul la același nivel cu spatele. Pentru a nu afecta calitatea somnului, materialele cu care sunt umplute pernele ar trebui să permită buna circulație a aerului, ajutând la menținerea un mediu de dormit mai sănătos.

Pernele din spumă cu memorie oferă o foarte bună susținere a capului și a gâtului, reducând punctele de presiune prin adaptarea permanentă la forma corpului.

În magazinul nostru online, găsești o gamă întreagă de perne ergonomice, anatomice care oferă un sprijin corect umerilor și gâtului, eliminând tensiunea musculară și durerile. Pernele sunt învelite în huse cu proprietăți antialergenice și antibacteriene.