PORTOFOLIU DE PROIECTE FINALIZATE

Mobilier dressing și hol

De ce Mobiera?

Consiliere specializată

Te ajutăm să iei cele mai bune decizii atunci pentru amenajarea spațiului dorit.

Materiale premium

Folosim doar materiale și accesorii de la furnizori de top: Egger, Blum, Hafele, Hetich, Netfront, etc.

Amenajări complete

Produse de top pentru amenajări complete: scaune, canapele, fotolii, mese, electrocasnice, etc.

13 ani de experiență

O echipă de profesioniști cu studii și experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design.

Mobilier hol si dressing la comandă

Holul desemnează zona de primire, de intrare în casă, este primul contact cu locuința ta, este o carte de vizită. Dacă locuiești la casă, probabil te bucuri de hol de dimensiuni mari ce îți permite multă libertate în amenajarea holului. Setul de mobilier poate include piese diverse, precum: cuier, pantofar, dulap hol, dressing hol, o canapea sau o banchetă, o măsuță de hol, poate o bibliotecă. Poți combina astfel de piese de mobilier cu elemente decorative mai impozante sau voluminoase, într-un concept de design care să se integreze în stilul de amenajare al întregii case.

Idei de amenajare inspirate pot transforma holul mic de apartament într-un spațiu cu o personalitate aparte. De regulă este un spațiu mic, lipsit de lumina naturală, este mai curând proiectat a fi și o zonă de intrare și un simplu coridor funcțional de tranzit. Nu recomandăm fragmentarea evidentă între camere, întrucât și holul de apartament trebuie să creeze un tot unitar cu restul casei. Mobila de hol poate reuni piese de mobilier cu rol practic, de depozitare, care servesc nevoii de funcționalitate, astfel încât să nu se creeze un spațiu sufocant, supraaglomerat vizual.

Timpul petrecut într-un hol este unul redus, însă acest spațiu este și el important, fiind o introducere sugestivă în întreg conceptul de design al locuinței.

Dulapuri simple sau dressing-uri de tip ‘‘walk-in closet‘‘ pot fi realizate dintr-o gamă variată de materiale și accesorii, astfel încât să răspundă întrebuințărilor atribuite unui astfel de spațiu.

Spațiile pretențioase ca formă și dimensiuni pot fi cel mai bine optimizate printr-un mobilier la comandă. Indiferent de stilul de amenajare preferat, dacă stai la apartament sau la casă, de formă și dimensiunile locuinței, îți propunem soluții tehnice și estetice pentru amenajarea zonei de intrare. Suntem o echipă de profesioniști cu studii și experiență atât în industria mobilei, cât și în arte plastice și design, care te sprijină în toate etapele procesului de amenajare, de la proiectarea 3D a mobilierului la comandă până la livrarea și montajul la tine acasă.    

Parteneri