Mobilier comercial

De ce Mobiera?

Consiliere specializată

Te ajutăm să iei cele mai bune decizii atunci pentru amenajarea spațiului dorit.

Materiale premium

Folosim doar materiale și accesorii de la furnizori de top: Egger, Blum, Hafele, Hetich, Netfront, etc.

Amenajări complete

Amenajări complete pentru spații comerciale: scaune, mese, canapele, fotolii, etc.

Peste 10 ani experiență

O echipă de profesioniști cu studii și experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design.

Portofoliu

Contact

  Mobilier comercial

  Amenajarea spațiilor comerciale trebuie să pună în valoare imaginea companiei, însă ea trebuie să fie în acord cu nevoile categoriei de clienți căreia se adresează business-ul respectiv. Decorarea unui astfel de spațiu este esențială în crearea unui ambient memorabil și atractiv pentru potențialii cumpărători.

  O amenajare în tendințe, modernă adaptată profilului tău de business, are un impact major, bine cunoscut în creșterea vânzărilor și încasărilor. Conceptul de design pentru orice spațiu comercial are ca obiectiv atragerea și reținerea clienților. Proiectarea și dispunerea mobilierului comercial este menită nu doar să transmită ideea din spatele brandului, să evidențieze produsele într-o manieră cât mai originală, ci să creeze un mediu în care clientul să se simtă bine și în care să își dorească să revină.

  Mobilierul și finisajele decorative sunt piese importante ale poveștii tale de succes. Mobilierul comercial este realizat din unele materiale diferite decât cele utilizate în execuția mobilei pentru locuințele personale, întrucât este conceput pentru o folosință ridicată. Proiectarea obiectelor de mobilier într-un spațiu comercial oferă soluții pentru: depozitare; expunere și prezentare; cunoașterea mărcii; îmbunătățirea relației, a contactului dintre reprezentanții, angajații business-ului și clienții săi.

  Amenajarea spațiilor comerciale este esențială pentru ceea ce numim „customer experience”. Oferta de produse și servicii, personalul angajat, mediul și ambianța din locația ta, sunt „touch poits” prin care clienții interacționează cu brand-ul tău. Ceea ce experimentează îi va determina loialitatea față de compania ta.

  Mobiera produce și comercializează mobilier pentru: spații sau clădiri de birouri, magazine de produse alimentare și nealimentare, farmacii, spitale și clinici medicale, cabinete stomatologice, hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, agenții de turism, instituții publice grădinițe, școli, centre culturale.

  Oferim soluții tehnice optime pentru orice spațiu, utilizând o gamă variată de materiale: lemn masiv, PAL melaminat simplu sau lucios, MDF simplu sau vopsit, MDF polygloss, MDF furniruit. În realizarea corpurilor de mobilier materialele specificate pot fi combinate cu elemente de inox, plexiglass sau sticlă.

  MOBIERA

  Parteneri