Prima pagină » HoReCa » Fotolii

Afișez toate cele 12 rezultate

Fotolii HoReCa

Designul locațiilor HoReCa, deși reflectă specificul și personalitatea lor, se proiectează pentru a oferi clienților cea mai bună experiență. Este o provocare să gândești un concept unic pentru un spațiu care să se evidențieze prin creativitate și originalitate. Fiecare element ales să facă parte din ambientare va contribui la atmosfera creată. Nu doar tema de decor este importantă, conceptul de design al spațiilor HoReCa trebuie construit și în jurul funcționalității.

Pe lângă calitatea serviciilor și produselor oferite, confortul și starea de spirit a clienților sunt aspecte care fac diferența între o locație memorabilă și una în care nu îți mai dorești să revii.

În amenajarea spațiilor din industria hospitalității, fotoliile, scaunele, canapelele se numără printre piesele de mobilier foarte importante dar, în același timp și cele mai supuse uzurii. Din acest motiv, produsele de calitate extraordinară vor avea o durată de folosire mai mare și mai eficientă din punct de vedere al costurilor pentru că nu vei fi nevoit să faci schimbări dese. Materialele pieselor de mobilier trebuie să fie rezistente pentru a-și păstra aspectul după multe folosiri și să fie practice, ușor de întreținut și curățat.

În magazinul nostru online vei găsi fotolii și canapele și banchete pe care le poți personaliza în cromatica și materialele care să se integreze în stilul de decor ales pentru locația ta (bistro, cafenea, restaurant, zonă de așteptare, recepție sau lobby de hotel).

Alături de mobilierul standard, prezența fotoliilor, a canapelelor și a banchetelor, a devenit foarte populară îmbogățind prin texturi diverse, stiluri și culori, tema estetică a interioarelor HoReCa. Descoperă și alege obiectele de mobilier care se potrivesc locației pe care dorești să o ambientezi. Suntem o echipă de profesioniști cu studii și 13 ani experiență în industria mobilei, artă și design capabilă să te sprijinim în amenajarea completă a spațiului tău.