Prima pagină » HoReCa » Fotolii

Afișez toate cele 17 rezultate

Bancheta Toledo

728 lei1,374 lei

Coltar Trio 1 loc Negru

732 lei

Fotoliu Notre Dame 1 loc, Negru

1,285 lei

Fotoliu Notre Dame 1 loc, Portocaliu

1,285 lei

Fotoliu Notre Dame 1 loc, Verde

1,285 lei

Fotoliu Stephan

849 lei882 lei

Fotoliu Toledo – Rosu

720 lei1,363 lei

Fotoliu Toledo – Roz

788 lei1,486 lei

Fotoliu Toledo – Verde

762 lei1,443 lei

Fotoliu Trio 1 loc Albastru

619 lei

Fotoliu Trio 1 loc Kaki

619 lei

Fotoliu Trio 1 loc Negru

619 lei
Albastru
Roz

Fotoliu Victor – stofa G

292 lei
Bej
Mov
Turcoaz

Taburet Box – stofa

110 lei

Taburet Box – stofa animale din padure

110 lei

Taburet Box – stofa bufnite

110 lei
Albastru
Galben
Gri
Roșu
Turcoaz

Taburet Bump – stofa

123 lei

Fotolii HoReCa

Designul locațiilor HoReCa, deși reflectă specificul și personalitatea lor, se proiectează pentru a oferi clienților cea mai bună experiență. Este o provocare să gândești un concept unic pentru un spațiu care să se evidențieze prin creativitate și originalitate. Fiecare element ales să facă parte din ambientare va contribui la atmosfera creată. Nu doar tema de decor este importantă, conceptul de design al spațiilor HoReCa trebuie construit și în jurul funcționalității.

Pe lângă calitatea serviciilor și produselor oferite, confortul și starea de spirit a clienților sunt aspecte care fac diferența între o locație memorabilă și una în care nu îți mai dorești să revii.

În amenajarea spațiilor din industria hospitalității, fotoliile, scaunele, canapelele se numără printre piesele de mobilier foarte importante dar, în același timp și cele mai supuse uzurii. Din acest motiv, produsele de calitate extraordinară vor avea o durată de folosire mai mare și mai eficientă din punct de vedere al costurilor pentru că nu vei fi nevoit să faci schimbări dese. Materialele pieselor de mobilier trebuie să fie rezistente pentru a-și păstra aspectul după multe folosiri și să fie practice, ușor de întreținut și curățat.

În magazinul nostru online vei găsi fotolii și canapele și banchete pe care le poți personaliza în cromatica și materialele care să se integreze în stilul de decor ales pentru locația ta (bistro, cafenea, restaurant, zonă de așteptare, recepție sau lobby de hotel).

Alături de mobilierul standard, prezența fotoliilor, a canapelelor și a banchetelor, a devenit foarte populară îmbogățind prin texturi diverse, stiluri și culori, tema estetică a interioarelor HoReCa. Descoperă și alege obiectele de mobilier care se potrivesc locației pe care dorești să o ambientezi. Suntem o echipă de profesioniști cu studii și 13 ani experiență în industria mobilei, artă și design capabilă să te sprijinim în amenajarea completă a spațiului tău.