MOBIERA

Mobilier living si hol

Mobilier living (4)

Mobilier hol (7)

Mese living (17)

Canapele si fotolii (188)

MOBIERA

Comanda mobila si beneficiezi de:

Calitate superioară

Producem responsabil și comercializăm doar produse de calitate superioară, produse pe care le folosim și noi în casele noastre. 

Garanție și retur

Indiferent de motiv, ai dreptul să returnezi produsele comandate timp de 14 zile de la primirea comenzii.  

Modalități de plată

Poți plăti cu cardul, în rate, prin ordin de plată sau cash la livrare (în funcție de valoarea comenzii).

Consiliere telefonică

Dacă ai nevoie de ajutor, te putem consilia telefonic – 0755 952 231.

Mobilier living

Livingul sau camera de zi este spațiul din locuință unde petreci cel mai mult timp. Este încăperea în care te bucuri de compania familiei tale dar și a oaspeților. Amenajarea unui living este gândită în funcție de forma și dimensiunea sa, de modul cum se leagă sau se separă de celelalte camere, dacă este în plan deschis cu bucătăria sau cu holul.

Amenajarea livingului vorbește despre personalitatea și atmosfera casei, îți oferă libertatea să–ți exprimi creativitatea prin alegeri unice în ceea ce privește mobilierul și obiectele decorative. Stilul de decor potrivit pentru un living este cel pe care îl preferi, însă trebuie acordat cu tema aleasă pentru ambientarea întregii locuințe. Dacă nu te poți hotărî asupra singur stil, un mix de două dintre ele ar putea fi o variantă inspirată. Când vrei să combini 2 teme, obții rezultate maxime cu regula 80/20, 80% stilul de bază și 20% cel complementar. Indiferent de stilul în care decorezi, rezultatul trebuie să te transpună într-o atmosferă caldă, primitoare, deși într-o anumită măsură să-ți inducă senzația de intimitate. În funcție de cum sunt compartimentate camerele, poți include în amenajare piese de mobilă și elemente decorative prin care să delimitezi vizual anumite zone: dining, de relaxare, de citit sau chiar de lucru.

Pentru un living, canapeaua este un element central. Dacă dispui de mai mult spațiu, poți alătura acesteia fotolii confortabile și o măsuță de cafea sau poți înlocui canapeaua și fotoliile cu un colțar generos. În cazul unui living open-space, locul destinat relaxării trebuie delimitat vizual de zona de dining, dar în același timp ambele trebuie conectate prin unitatea stilului. Un living spațios îți oferă și posibilitatea amenajării unei mese de bar și scaune bar într-un design foarte atractiv. Dacă ai un living mic în care nu este posibil să incluzi o masă și scaune dining, o masă extensibilă este foarte utilă și pentru servirea unei cafeluțe, dar și pentru luatul mesei cu familia sau prietenii.

Amenajarea livingului se construiește în jurul unei piese centrale, care să iasă în evidență. Fie că este vorba despre o măsuță de cafea, canapea, fotoliu sau ansamblul unor rafturi de perete. Comoda TV, sau o bibliotecă pot fi ele punte de interes care completează estetic decorul camerei de zi. În armonie cu restul elementelor, livingul poate găzdui și un spațiu de lucru. Un birou simplu și practic își poate face loc într-un colț liber, integrându-se în designul în care este realizată mobila living.

Într-un living modern este important să incluzi piese de mobilier de diferite texturi și modele, pentru a evita monotonia. Nu adăuga prea multe culori, pentru a nu crea un spațiu încărcat vizual și obositor.

În funcție de compartimentarea locuinței, zona de trecere sau spațiul de legătură dintre camere trebuie inclusă și ea în unitatea design-ului. Indiferent de dimensiune, holul ca spațiu de trecere sau de intrare este o zonă neutră, însă amenajarea lui adaugă un plus de confort casei, oferind spații de depozitare și contribuind la aspectul general. Dintre piesele de mobilier specifice amenajării holurilor, poți alege pe cele ideale pentru spațiul tău: dulap de hol, dressing hol, consolă, cuier, pantofar, banchetă.

În abordarea unui hol în plan deschis cu livingul, zona de intrare trebuie să rămână distinctă, întrucât este o zonă tampon între exteriorul și interiorul casei. Un hol de intrare curat, organizat și bine amenajat creează impresia de ordine în toata casa.