Prima pagină » Mobilier in serie » Mese bucatarie si dining

Afișez toate cele 7 rezultate

Mese bucatarie

Amenajarea estetică, practică și confortabilă este preocuparea oricărui proprietar de locuință. Amenajarea locuinței pornește și de stilul de viață, nu doar de la formă și dimensiune.

Când dorești să redecorezi un spațiu, este important să te asiguri că piesele de mobilă se completează reciproc și se leagă prin tematică. Poți grupa corpurile de mobilier într-un anume fel încât să delimitezi zone cu funcționalități diferite.

Mesele sunt obiecte de mobilier versatile, disponibile în numeroase culori, forme și dimensiuni, concepute în variate stiluri, astfel încât să poți întregi și evidenția estetica unei încăperi.

Cele mai multe mese sunt piese de mobilier cu întrebuințări multiple. Pentru orice colț tematic amenajat poți adapta o masă care să se plieze pe nevoia ta. Astfel poți completa funcțional și vizual designul interior cu mese cu margini rotunjite, curbate, care dau impresia unui spațiu mai mare, aspect important dacă e vorba de camere mai mici.

În funcție și de ritualurile tale de petrecere a timpului acasă, în magazinul nostru online poți găsi o gamă variată de mese bucătărie și mese dining în stil clasic sau modern, fixe sau extensibile.

Zona de dining este locul în care petreci mai mult timp. Fie că iei masa împreună cu familia, fie că te întâlnești cu prietenii în weekend pentru o seară de „board games”, fie că muncești de acasă în lipsa unui birou special amenajat, sunt activități care demonstrează multifuncționalitatea unei mese de dining. Atunci când nu dispui de un spațiu de mari dimensiuni, devine firesc să valorifici zona de dining ca punct central al diverselor întâlnirilor. De multe ori masa de dining, în varianta ei extensibilă devine masă de living.

Amenajarea unei zone dining poate fi în bucătărie sau într-un living, în funcție de dimensiunea și compartimentarea locuinței. Practică, modernă sau elegantă, echipată cu scaunele potrivite masa de dining poate deveni o piesă de mobilier statement contribuind la unitatea stilistică a încăperii. Te invităm să descoperi în magazinul nostru online modele de mese dining sau mese living mari, fixe, extensibile care aduc împreună persoane dragi și multă voie bună.