De ce Mobiera?

Consiliere specializată

Te ajutăm să iei cele mai bune decizii atunci pentru amenajarea spațiului dorit.

Materiale premium

Folosim doar materiale și accesorii de la furnizori de top: Egger, Blum, Hafele, Hetich, Netfront, etc.

Amenajări complete

Amenajări complete pentru spații comerciale: scaune, mese, canapele, fotolii, etc.

Peste 10 ani experiență

O echipă de profesioniști cu studii și experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design.

Portofoliu

Programează o întâlnire

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Mobilier farmacii

  Spațiile medicale sunt spații expuse unui trafic mare de persoane. Conceptul de design se construiește pe aspectul funcționalității dar și pe confortul pacientului. Farmaciile activează într-un mediu foarte competitiv. Experiența clienților avută în respectiva locație îi determină să revină, să apeleze constant la serviciile acelei unități farmaceutice. Astăzi, multe dintre companiile farmaceutice se preocupă să ofere o „experiență completă” în cadrul punctelor sale de vânzare, de la o gamă variată de produse, o vânzare atentă și promptă până la anumite servicii personalizate și consiliere profesională și empatică pentru cei care le trec pragul.

  Confortul pacientului este un concept a cărui abordare poate face diferența. Proiectul de amenajare în cadrul unei farmacii influențează într-o mare măsură creșterea vânzărilor. Un specialist în design interior te poate ajuta cu idei de amenajare pentru a crea un ambient extrem de plăcut pentru pacienții cumpărători.

  Poți amenaja zonele de interacțiune cu vizitatorii printr-un mobilier proiectat într-un design unic, modern care să permită apropierea și îmbunătățirea relației cu cumpărătorii. Astăzi sunt materiale rezistente din ce în ce mai variate ca textură și proprietăți, care să răspundă normelor și cerințelor unui spațiu medical.

  Spațiul disponibil într-o farmacie poate fi organizat într-un mod deosebit de creativ și non convențional, chiar dacă organizarea acestuia trebuie să respecte principiile funcționalității. Indiferent de design, mobilierul unei unități farmaceutice are rolul de a facilita depozitarea și interacțiunea cu clienții.

  Mobiera realizează la comandă: mese de oficină; dulapuri dotate cu sisteme de siguranță discrete destinate păstrării medicamentelor; dulapuri cu blaturi din materiale certificate antifungice, antialergenice, rafturi sau vitrine pentru expunerea produselor, corpuri de mobilier pentru depozitarea documentelor, mobilier pentru echiparea vestiarelor.

  În funcție de preferința privind conceptul de decor, mobilierul poate fi completat cu elemente decorative prin care să obții accentuarea sau delimitarea anumitor zone (de lucru, de așteptare, de interacțiune) din interiorul farmaciei.

  Amenajarea spațiilor comerciale trebuie să pună în valoare imaginea companiei, însă ea trebuie să fie în acord cu nevoile categoriei de clienți căreia se adresează businessul respectiv. Decorarea unui astfel de spațiu este esențială în crearea unui ambient memorabil și atractiv, care vizează satisfacția cumpărătorilor.

  Parteneri