Prima pagină » Scaune si birouri » Scaune amfiteatru si sali de asteptare

Afișez toate cele 12 rezultate

Scaune amfiteatru

Scaunele de amfiteatru sunt destinate sălilor de așteptare din aeroport, din spitale, clinici medicale sau gări, teatre, cinematografe, sălilor de operă, săli de lectură, centrele culturale, amfiteatrele, sălile de congres.

În funcție de spațiul pe care îl dorești echipat, scaunele și banchetele pot fi selectate în diferite variante de design și dimensiuni. În cazul sălilor moderne și mai elegante poți opta pentru scaune realizate în linii geometrice simple, tapițate cu materiale textile rezistente, în tonuri cromatice intense. Pentru spații mai puțin pretențioase, cu trafic mare de persoane poți opta pentru variante de scaune și băncuțe mai practice și mai ușor de întreținut și igienizat din materiale precum:  plasă de oțel, plastic, metal, lemn stratificat.

Timpul petrecut într-o astfel de sală poate fi unul dintre primele puncte de întâlnire cu clientul tău, cu un potențial angajat sau un posibil partener. Felul în care se simte în locația ta, fie așteptând să beneficieze de un serviciu, fie participând în cadrul unui eveniment organizat de tine, poate completa experiențele rezultate din interacțiunea cu businessul tău. Participarea la anume un „happening” sau așteptarea într-un mediu confortabil poate influența impresia generală a unui astfel de vizitator.

Intră în magazinul nostru online și alege scaunele potrivite pentru spațiul pe care dorești să-l amenajezi. Dacă ai nevoie de sprijin și consultanță, suntem disponibili pentru tine.