DESPRE NOI

01

Profilul companiei

Misiune

Mobiera amenajeaza creativ case, birouri sau spatii comerciale. Ideile si pasiunea cu care ne facem treaba sunt bunurile noastre cele mai de pret. Iar satisfactia clientilor nostri este dovada ca ne indeplinim cu succes misiunea.

Promovam inovatia si inalta calitate in tot ceea ce producem sau comercializam: de la mobilier la comanda, la canapele, saltele sau corpuri de iluminat. De la furnizorii cu care lucram, partenerii cu care colaboram, sau resursele umane din compania noastra, suntem ghidati de angajamentul ferm de a furniza produse de cea mai buna calitate.

 

Valori

Valorile dupa care ne ghidam sunt:

  • Pasiune
  • Creativitate
  • Respect fata de client
  • Corectitudine
  • Angajament

Principii

  1. Punem pe primul loc calitatea produselor noastre. La Mobiera standardul tau de calitate este si standardul nostru de calitate. Sunt lucruri de la care nu dorim sa facem rabat, motiv pentru care alegem sa lucram cu cele mai bune accesorii si materiale.
  2. Ne dedicam activitatii pe care o desfasuram. Desi pare greu de crezut, pentru Mobiera scopul principal nu este acela de a “taia facturi”. Am inceput sa facem mobila din pasiune, iar asta ne determina sa ne dedicam pe deplin fiecarui client, fiecarui proiect, fiecarei viziuni.
  3. Suntem intr-un continuu proces de perfectionare. Stim ca suntem buni, dar asta nu ne impiedica sa ne perfectionam. Tocmai de aceea, echipa Mobiera participa adesea atat la prezentari de produse ale producatorilor de accesorii si materiale, cat si la cursuri de perfectionare.
  4. Devenim prietenul clientilor nostri. La Mobiera, clientul nostru nu e stapanul nostru. Clientii nostri devin adesea prietenii nostri, pentru ca incercam sa le intelegem dorintele in ceea ce priveste mobila si sa venim in intampinarea nevoilor acestora.
  5. Responsabilitate sociala. Incercam sa dam inapoi comunitatii o parte din ceea ce primim, fie prin implicarea grupurilor defavorizate in activitatea Mobiera, fie prin donatii si sponsorizari periodice cazurilor umanitare.

02

Parteneri

mobiera.ro-logo-stelco
mobiera.ro-logo-nettfront
mobiera.ro-logo-salice
mobiera.ro-logo-blum
mobiera.ro-logo-cressent
mobiera.ro-logo-egger
mobiera.ro-logo-feroliv
mobiera.ro-logo-globaldesign
mobiera.ro-logo-herra
mobiera.ro-logo-miolk
mobiera.ro-logo-ispal
mobiera.ro-logo-hettich
mobiera.ro-logo-feydom
mobiera.ro-logo-antares
mobiera.ro-logo-ergodesign
mobiera.ro-logo-eglo