Misiune

Mobiera amenajeaza creativ case, birouri sau spatii comerciale. Ideile si pasiunea cu care ne facem treaba sunt bunurile noastre cele mai de pret. Iar satisfactia clientilor nostri este dovada ca ne indeplinim cu succes misiunea.

Ne inspirăm din poveștile de viață ale clienților noștri, căutăm în adâncul preferințelor, pasiunilor, aptitudinilor și extragem „atingerea” personală care va reda vitalitatea amenajării acelui spațiu în care clienții noștri iubesc să se întoarcă în fiecare zi.

”Acasă” se percepe vizual și cel mai mult emoțional. ”Acasă” este extensia personalității noastre, locul unde ne reconectăm cu noi înșine, cu lumea noastră. Lucrăm într-o echipă de 15 profesioniști cu experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, ne străduim de fiecare dată, cu fiecare proiect, să creăm o simfonie de forme, dimensiuni, materiale și culori care să îmbunătățească viața „acasă” a clienților Mobiera.

După 10 ani frumoși de activitate încă ne punem toată energia, creativitatea și priceperea în definirea calității în tot ceea ce producem și comercializăm pentru amenajarea locuințelor rezidențiale și a spațiilor comerciale. Pentru noi conceptul de „calitate” se clădește pe investiția în materiale, în echipamente de producție de ultimă generație, în relațiile cu furnizorii noștri, în dezvoltarea profesională continuă a întregii echipe Mobiera.

Valori

Valorile dupa care ne ghidam sunt:
1

Pasiune

3

Respect fata de client

5

Angajament

2

Creativitate

4

Corectitudine

Principii

  • Calitatea este promisiunea Mobiera, angajamentul de a răspunde așteptărilor clienților Mobiera. Nu este un cuvânt, este un concept palpabil, vizibil, validat de timp, un criteriu în funcție de care suntem recomandați în rândul producătorilor de mobilă.
  • Dedicarea este modul în care alegem să abordăm fiecare proiect. Am început să facem mobilă din pasiune pentru frumos, pentru artă. Este o trăsătură de caracter Mobiera iar aceasta ne motivează să ne implicăm și să empatizăm cu felul de a fi, stilul de viață al fiecărui client, astfel încât să transpunem în realitate fiecare viziune.
  • Perfecționarea continuă. Avem experiență în producția de mobilier precum și studii de artă și design, avem încredere în ceea ce știm și creăm și tocmai acest lucru ne determină să fim mai buni de fiecare dată, să ne perfecționăm continuu. Participăm constant la cursuri, la prezentări de produse, de accesorii și materiale de ultimă generație, la seminarii tematice. Suntem preocupați să creștem, să eficientizăm etapele și procesele implicate în etapele de producție și să livrăm cea mai bună experiență clienților.
  • Devenim prietenul clienților noștri. Cele mai bune rezultate se livrează atunci când cunoști și înțelegi preferințele, dorințele și nevoile raportate la spațiul pe care clienții noștri îl iubesc. Ne implicăm în toate proiectele, sunt la fel de importante prin faptul că imprimăm în acestea o parte din noi, Mobiera. Încrederea, compatibilitatea și deschiderea sunt ingrediente principale pentru succesul unui proiect și determină într-un mod natural, aproape firesc, prietenia. Suntem recunoscători pentru relațiile frumoase câștigate cu fiecare client care ne-a trecut pragul și le mulțumim pentru că recomandările făcute ne-au orientat către alte proiecte noi, alți prieteni.

Parteneri