Mochete HoReCa

Conceptul de design în industria HoReCa este o adevărată provocare. Amenajarea va trebui să reflecte personalitatea și specificul spațiului respectiv, dar în același timp să creeze o ambianță memorabilă pentru clienți. Fiecare locație este unică, are povestea ei și fiecare element ales să facă parte din ambientare va contribui la acea „experiență completă” care îi va face pe cei care îți trec pragul să revină.

Amenajările spațiilor din industria hospitalității nu depind neaparat de preferințele personale ale proprietarilor, ele trebuie să răspundă în primul rând nevoii de confort a clientului.

Obiectele de decor și de mobilier (mesele, canapelele, banchetele, fotoliile, scaunele, mochetele) care se numără printre cele supuse unei uzuri intense, vor trebui să fie de o calitate foarte bună, destinate unei folosiri îndelungate. Astfel, nu va trebui să faci schimbări dese, detaliu important când vine vorba de eficientizarea costurilor. Materialele componente trebuie să fie rezistente pentru a-și păstra aspectul după multe folosiri și să fie practice, ușor de întreținut și curățat.

Mocheta a devenit mai mult decât un mijloc de a acoperi pardoseala unui hotel sau restaurant, ea a devenit un obiect prin care designerii personalizează și completează un decor unic, elegant. Utilizarea mochetei întregește senzația de confort pentru clienții tăi și oferă un anumit nivel de siguranță, eliminând riscul eventualelor alunecări, căzături. De asemenea, prin textura specifică reduce zgomotul, acționând ca o barieră fonică.

Disponibilă în multe variante de culori și texturi, mocheta profesională are o durată mare de viață (peste 10 ani) și își menține timp îndelungat aspectul inițial. Poate servi echipării spațiilor hoteliere cu trafic intens precum: recepții, camere, holuri, coridoare, trepte. Este o soluție propusă și pentru restaurante sau alte spații destinate publicului.

În magazinul nostru online găsești modele în nuanțe cromatice care să se potrivească temei de decor a spațiului ce urmează să-l amenajezi. Materialele au o bună anduranță la trafic, se întrețin și curăță ușor. Mobiera realizează mobilier personalizat pentru orice interior. Suntem o echipă de profesioniști cu studii și 13 ani experiență în industria mobilei, artă și design capabilă să te sprijinim în amenajarea completă a spațiului tău.