PORTOFOLIU DE PROIECTE FINALIZATE

Mobilier baie la comandă

De ce Mobiera?

Consiliere specializată

Te ajutăm să iei cele mai bune decizii atunci pentru amenajarea spațiului dorit.

Materiale premium

Folosim doar materiale și accesorii de la furnizori de top: Egger, Blum, Hafele, Hetich, Netfront, etc.

Amenajări complete

Produse de top pentru amenajări complete: scaune, canapele, fotolii, mese, electrocasnice, etc.

13 ani de experiență

O echipă de profesioniști cu studii și experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design.

Mobilier baie la comandă

În cadrul unui proiect de casă baia va fi gândită, cel mai probabil, în dimensiuni mai mari. În cazul apartamentelor de bloc, baia este mică. Execuția mobilierului de baie este o adevărată provocare. Spațiul de mici dimensiuni, variații de temperatură și umiditate, zone expuse contactului cu apa, toate acestea reprezintă factori care pot reduce durata de viață a mobilierului de baie și pot aduce limitări în ceea ce privește designul. Cu toate acestea, nu ducem lipsă de propuneri și idei de amenajare a băii.

Creativitatea în decorarea unei băi se centrează pe organizare eficientă, în primul rând. Nici cea mai surprinzătoare gamă de culori sau cele mai exclusiviste finisaje nu vor transforma baia într-o încăpere funcțională, dacă acest lucru nu este gândit prin echiparea spațiului cu un mobilier personalizat care eficientizează fiecare centimetru.

În general, preferința în amenajarea băii se orientează către stilul modern: forme geometrice, puține elemente decorative, culori neutre. O baie modernă se poate ambienta alegând forme și linii curate pentru mobilier și pentru obiectele sanitare, finisaje în tonuri monocromatice. Pentru iluzia de spațialitate te poți juca cu oglinzi și corpuri de iluminat bine poziționate, mai ales când baia nu dispune de surse naturale de lumină. O baie frumos organizată, în care fiecare lucru este la „locul său”, ușor accesibil și la îndemână, poate crea un mediu care îți vine în ajutor, atunci când ești pe fugă sau un mediu relaxant, atunci când vrei să evadezi din cotidian pentru puțin timp.

Cum optimizezi spațiul băii din locuința ta într-o manieră creativă? Avem soluții care să te mulțumească pe termen lung. Suntem o echipă de profesioniști cu studii și experiență atât în industria mobilei, cât și în arte plastice și design care te sprijină în toate etapele procesului de amenajare, de la proiectarea 3D a mobilierului la comandă până la livrarea și montajul la tine acasă.    

Parteneri