Prima pagină » Mobilier scolar

Afișez toate cele 13 rezultate

Alegerea mobilierului școlar este o decizie importantă, întrucât acesta influențează starea fizică a elevilor pe parcursul orelor de curs și mai ales, sănătatea lor, pe termen lung. Mobilierul școlar trebuie să respecte normele de ergonomie și funcționalitate pentru a putea echipa o instituție de învățământ.

Identifică corect grupa de vârstă și înălțimea grupei de vârstă pentru ca băncile și scaunele să fie în acord cu anatomia copiilor. Întotdeauna scaunul potrivit se face în corelație cu masa de lucru. În mod obligatoriu ambele trebuie să fie din aceeași grupă de înălțime. O poziție șezândă corectă este reprezentată de cea în care tălpile picioarelor sunt integral sprijinite pe sol, șezutul scaunului trebuie să aibă o înclinație ușoară spre spătar pentru a se împiedica alunecarea de pe scaun, iar spătarul trebuie să fie suficient de înalt pentru a menține spatele drept.

Mobilierul școlar este unul supus uzurii, de aceea el trebuie să fie unul rezistent, din materiale de calitate. De la băncuțe și până la catedră sau dulăpioare, PAL-ul poate constitui o opțiune pentru acest tip de mobilier, având un aspect plăcut și fiind foarte ușor de întreținut și curățat.

Băncile și scaunele sunt cele mai folosite piese de mobilier, sunt locurile unde elevii petrec cel mai mult timp la școală, întrucât orele de curs încă se desfășoară în poziție șezândă. Dacă băncile școlare şi scaunele pentru elevi, nu sunt concepute ergonomic, pe termen lung, pot determina deformări posturale și problemele de sănătate.

Băncile și scaunele școlare sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, design, materiale și finisaje. În magazinul nostru online regăsiți o gamă variată de seturi de mobilier școlar reglabil sau mobilier școlar fix pentru un sau doi elevi.

Mediul școlar poate deveni prietenos, atractiv atunci când îndeplinește condițiile potrivite pentru o învățare în siguranță și inovativă, pornind chiar de la mobilierul școlar. Mobiera poate echipa complet orice spațiu. Suntem o echipă de profesioniști cu studii și 13 ani experiență în industria mobilei, artă și design capabilă să te sprijinim în amenajarea completă a interiorului pe care dorești să-l personalizezi.