Afișez toate cele 4 rezultate

O saltea bună înseamnă un somn sănătos, odihnitor și relaxant pe parcursul nopții. A dormi bine echivalează, în timp, cu bunăstarea fizică și psihică.

Topperul este un tip de saltea mai subțire ce îmbunătățește felul în care dormi. Este o soluție ideală pentru un confort sporit și o susținere corectă a coloanei vertebrale pe durata odihnei din timpul nopții.

Poate fi așezat pe orice fel de suprafețe precum saltelele noi sau vechi, canapelele dure ori chiar direct pe podea. Grosimea și fermitatea este un factor important în alegerea unui topper. În general, există toppere cu grosimi între 1.3 cm și 10 cm. Alegerea grosimii potrivite depinde de actuala suprafața de dormit și de efectul pe care dorești să îl obții. În cazul în care patul tău are o saltea dură, poți opta pentru un topper de o fermitate medie sau mai mică. Dacă salteaua ta veche a început să devină incomodă este indicat un topper cu un grad de densitate și fermitate mai ridicat.

Prin urmare, eficiența unui topper este asigurată de materialul, grosimea și calitatea acestuia. Materialele din care sunt concepute pot fi, în ordinea calității și a durabilității: latex, spumă cu memorie, lână, puf, bumbac și poliester, burete. Un topper de calitate este acela care își păstrează forma timp îndelungat, elimină punctele de presiune prin alinierea corectă a coloanei vertebrale, permite circularea aerului în interiorul saltelei, eliminând astfel posibila transpirație a corpului din timpul nopții. De asemenea, materialele din componența topper-ului îi pot atribui proprietăți hipoalergenice, înlăturând riscul alergiilor provocate de mucegai, bacterii sau acarieni.

Structura densă a spumei cu memorie nu permite dezvoltarea microorganismelor. În magazinul nostru online găsiți o serie de variante de toppere, ușor de transportat, fabricate din materiale care creează un mediu de odihnă sănătos și permanent uscat, garantând un nivel ridicat de confort și igienă în timpul somnului.