Prima pagină » Scaune si birouri » Scaune conferinta - vizitator

Afișez 1–21 din 24 de rezultate

Scaun 5650 Sett

940 lei

Scaun 7650 Shiny Conference

Transport gratuit!
2,625 lei

Scaun de vizitator Xilla brate Gri, sezut Fix

662 lei

Scaun MAGIX

580 lei

Scaun MAGIX MESH

580 lei

Scaun Sally

550 lei

Scaun STRIKE 2130 Plastic

423 lei

Scaun STRIKE 2131

256 lei

Scaun STRIKE Bar 2130

494 lei

Scaun Taurus Cromat Lemn

169 lei

Scaun Taurus Cromat Plastic

160 lei

Scaun Taurus Cromat Plastic Layer

167 lei

Scaun Taurus Cromat Tapitat

190 lei

Scaun Taurus Lemn

121 lei

Scaun Taurus Plastic

122 lei

Scaun Taurus Tapitat

133 lei

Scaun vizitator 2450/S Sapphire Bej

860 lei

Scaun vizitator 5950/S

950 lei

Scaun vizitator ErgoSit

1,040 lei

Scaun vizitator Filo – albastru

232 lei

Scaun vizitator Filo – gri

232 lei

Scaune conferință

În amenajarea sălilor de conferințe, a evenimentelor de business în orice fel de spațiu, a sălilor de așteptare în companii sau în clinici medicale, scaunul este o piesă de mobilier esențială. Orice reuniune care aduce împreună un anumit număr de participanți pentru mai mult timp, trebuie să dispună de scaune practice și deosebit de comode.

Timpul petrecut la un eveniment poate fi unul dintre primele puncte de întâlnire cu clientul tău, cu un potențial angajat sau un posibil partener. Felul în care se simte în cadrul unui eveniment poate completa celelalte experiențele rezultate din interacțiunea cu businessul tău. Participarea la un eveniment într-un mediu confortabil poate influența impresia generală a unui astfel de vizitator.

Există numeroase modele de scaune de conferință, acestea trebuie să se adapteze tuturor fizionomiilor printr-un șezut și spătar confortabil, nu foarte rigid. Dacă echipezi o sală de conferințe care are un caracter permanent, atunci scaunele de evenimente trebuie să îndeplinească criterii de confort ridicat: suport lombar, suport pentru brațe, tapițerie din materiale rezistente și ușor de întreținut și igienizat. Pentru o ambianță modernă și elegantă pot fi amplasate scaune din materiale textile rezistente, în tonuri deosebite, din piele ecologică sau din alte materiale ușor de întreținut și igienizat. Pentru amenajări spontane, temporare a unor evenimente poți utiliza și scaunele suprapozabile.

În magazinul nostru online vei găsi o gamă variată de scaune de conferință, scaune săli de așteptare, scaune vizitatori, accesorizate cu un cadru stabil, rezistent, de un design modern, proiectat pentru o susținere ergonomică a corpului.