Prima pagină » Scaune si birouri » Scaune conferinta - vizitator

Afișez 1 - 21 din 25 de rezultate

Scaun 5650 Sett

1,107 lei

Scaun 7650 Shiny Conference

2,886 lei
Albastru
Negru
Turcoaz

Scaun Cover Ergo

506 lei

Scaun Cover Wood

459 lei

Scaun de bar Marta Wood

310 lei

Scaun MAGIX

661 lei

Scaun MAGIX MESH

661 lei

Scaun Sally

595 lei

Scaun STRIKE 2130 Plastic

488 lei

Scaun STRIKE 2131

292 lei

Scaun STRIKE Bar 2130

577 lei

Scaun Taurus Cromat Lemn

202 lei

Scaun Taurus Cromat Plastic

208 lei

Scaun Taurus Cromat Plastic Layer

214 lei

Scaun Taurus Cromat Tapitat

244 lei

Scaun Taurus Lemn

160 lei

Scaun Taurus Plastic

167 lei

Scaun Taurus Tapitat

171 lei

Scaun vizitator 5950/S

1,749 lei

Scaun vizitator Filo – albastru

256 lei

Scaun vizitator Filo – gri

256 lei

Scaune conferință

În amenajarea sălilor de conferințe, a evenimentelor de business în orice fel de spațiu, a sălilor de așteptare în companii sau în clinici medicale, scaunul este o piesă de mobilier esențială. Orice reuniune care aduce împreună un anumit număr de participanți pentru mai mult timp, trebuie să dispună de scaune practice și deosebit de comode.

Timpul petrecut la un eveniment poate fi unul dintre primele puncte de întâlnire cu clientul tău, cu un potențial angajat sau un posibil partener. Felul în care se simte în cadrul unui eveniment poate completa celelalte experiențele rezultate din interacțiunea cu businessul tău. Participarea la un eveniment într-un mediu confortabil poate influența impresia generală a unui astfel de vizitator.

Există numeroase modele de scaune de conferință, acestea trebuie să se adapteze tuturor fizionomiilor printr-un șezut și spătar confortabil, nu foarte rigid. Dacă echipezi o sală de conferințe care are un caracter permanent, atunci scaunele de evenimente trebuie să îndeplinească criterii de confort ridicat: suport lombar, suport pentru brațe, tapițerie din materiale rezistente și ușor de întreținut și igienizat. Pentru o ambianță modernă și elegantă pot fi amplasate scaune din materiale textile rezistente, în tonuri deosebite, din piele ecologică sau din alte materiale ușor de întreținut și igienizat. Pentru amenajări spontane, temporare a unor evenimente poți utiliza și scaunele suprapozabile.

În magazinul nostru online vei găsi o gamă variată de scaune de conferință, scaune săli de așteptare, scaune vizitatori, accesorizate cu un cadru stabil, rezistent, de un design modern, proiectat pentru o susținere ergonomică a corpului.