Prima pagină » Obiecte sanitare » Baterii de bucatarie si accesorii

Afișez 1–21 din 229 de rezultate

Baterie Alveus Laguna Monarch Bronze

1,775 lei

Baterie Alveus Laguna Monarch Copper

1,775 lei

Baterie Alveus Laguna Monarch Gold

1,775 lei

Baterie Alveus Slim Monarch Bronze

1,070 lei

Baterie Alveus Slim Monarch Copper

1,070 lei

Baterie Alveus Slim Monarch Gold

1,070 lei

Baterie Bucatarie Armonica Snow

490 lei

Baterie bucatarie Espressivo Chrome

415 lei

Baterie bucatarie Smeg MIR6O-2

1,140 lei

Baterie Crom Schock Fonos

399 lei

Baterie Crom Schock Gota

849 lei

Baterie Crom Schock Gota cu Dus Extractibil

1,199 lei

Baterie Crom Schock Hekate

699 lei

Baterie Crom Schock Hekate cu Dus Extractibil

999 lei

Baterie Crom Schock Ideos Premium

1,499 lei

Baterie Crom Schock Ideos Pro

1,399 lei

Baterie Crom Schock Pia

649 lei

Baterie Crom Schock Pia cu Dus Extractibil

749 lei

Baterie Crom Schock Plutos

399 lei

Baterie FAT 08905 – Crom

273 lei

Baterie FAT 08905 – Fatgranit

296 lei

Bateriile de bucătărie sunt obiectele utilizate cel mai frecvent într-o bucătărie. De aceea, ai nevoie de cele mai inovatoare și rezistente, care să fie ușor de folosit și întreținut și care să îți înlesnească activitățile casnice.

Ergonomia în bucătărie este obținută print-o amenajare funcțională, menită să organizeze eficient spațiul. În funcție de activitățile din bucătărie depinde și configurația zonelor de lucru. Un design funcțional îți permite accesul facil la tot ce ai nevoie în procesul de preparare a alimentelor. Utilarea inspirată a spațiului disponibil se face ținând seama de delimitarea triunghiului optim de lucru. Oricare ar fi stilul de amenajare preferat, bucătăria se structurează în următoarele zone: de gătit (aragazul sau plita și cuptorul), de depozitare (frigiderul/ dulapuri) și cea de preparare/pregătire a alimentelor (chiuveta și blatul de lucru).

Alături de chiuvete, bateriile sunt obiectele cele mai utilizate într-o bucătărie. În magazinul nostru online găsești o gamă diversă de baterii bucătărie care sunt create în aceeași linie de design și calitate ca și chiuvetele corespondente. Descoperă colecțiile unor producători recunoscuți pentru calitatea materialelor folosite: Schock, Alveus, Teka, Pyramis, Fat, Smeg.

Aceste produse se înscriu în trendurile de astăzi, astfel încât vă puteți inspira dintr-o varietate de materiale și forme: chiuvete inox (oțel inoxidabil), chiuvete compozit (amestec de cuarț, granit, marmură și rășini naturale). Seturile de chiuvete și baterii bucătărie se alege în funcție de frecvența desfășurării activităților în bucătărie.