MOBIERA

Mobilier dormitor

Mobilier dormitor (32)

Saltele si toppere (66)

Paturi si somiere (39)

MOBIERA

Comanda mobila si beneficiezi de:

Calitate superioară

Producem responsabil și comercializăm doar produse de calitate superioară, produse pe care le folosim și noi în casele noastre. 

Garanție și retur

Indiferent de motiv, ai dreptul să returnezi produsele comandate timp de 14 zile de la primirea comenzii.  

Modalități de plată

Poți plăti cu cardul, în rate, prin ordin de plată sau cash la livrare (în funcție de valoarea comenzii).

Consiliere telefonică

Dacă ai nevoie de ajutor, te putem consilia telefonic – 0755 952 231.

Mobilier dormitor

Dormitorul este asociat cu un mediu liniștit și intim, al relaxării și al odihnei. Echilibrul paletei cromatice și armonia pieselor de mobilier dormitor trebuie să alcătuiască o compoziție care să puncteze la capitolul funcționalitate și confort, însă să se evidențieze și estetic. Refugiul și reconectarea la propria energie se întâmplă pe cât de magic, pe atât de firesc într-un mediu în care te bucuri de confort și care te încântă prin aspect.

Elementele care compun decorul unui dormitor trebuie să fie în acord cu preferințele tale, însă și cu modul în care îți face bine să te odihnești. Indiferent de dimensiunile camerei, evită să aglomerezi spațiul cu prea mult mobilier, pentru ca atmosfera să rămână una relaxantă, aerisită. Un dormitor de apartament nu este unul foarte spațios și adesea te limitează să alegi doar corpurile absolut necesare. Dormitorul unei case este mai generos și îți oferă mai multă flexibilitate în alegerea stilului de amenajare cu mobilier și elemente decorative variate ca volumetrie și aspect.

Patul este elementul care dictează în ambientarea unei camere destinată în principal, odihnei și somnului. Dacă amenajezi un dormitor matrimonial poți opta pentru paturi tapițate elegante echipate cu saltele și perne concepute special să susțină un somn odihnitor și sănătos. Poți adăuga un dulap încăpător sau un dressing, o masă de toaletă, o comodă. În cazul unui dormitor tineret, poți găzdui alături de un pat și dulap de haine, un birou, un fotoliu pentru citit. În decorarea unui dormitor copii, imaginația transpusă în proiectul de design nu trebuie să excludă aspectul practic, funcțional care facilitează un mediu potrivit pentru creșterea și dezvoltarea lor. Amenajarea unei camere copii se centrează pe delimitarea a trei zone funcționale: odihnă și relaxare, spațiu de lucru (studiu) și cel de joacă.

În funcție de utilitatea dormitorului și de vârsta și preocupările celui pe care îl găzduiește, ai la îndemână corpuri de mobilier disponibile într-o varietate de modele, materiale și texturi ușor de integrat în orice temă de decor. Cele mai întâlnite stiluri de amenajare dormitor rămân: modern, clasic, contemporan, shabby-chic, minimalist, feng-shui. Tendințele în design interior revin mereu, chiar dacă stilurile nu sunt evidențiate tot timpul prin aceleași materiale, texturi, sau tehnici de execuție.

Te sprijinim în ambientarea  completă a dormitorului imaginat cu piese de mobilier specifice, cu modele de paturi și saltele, cu obiecte decorative. Descoperă și alege-le pe cele ideale pentru modul în care preferi să te odihnești.