Prima pagină » Mobilier in serie » Mobilier living

Afișez toate cele 4 rezultate

Fără îndoială livingul reprezintă încăperea din casa noastră care reflectă cel mai pregnant cine suntem și cum trăim. Este un spațiu intim și în același timp, cald și primitor întrucât aici ne reunim cel mai des pentru petrecerea momentelor în familie, însă tot aici așteptăm și revederile cu prieteni dragi.

Înainte de a începe amenajarea oricărei încăperi trebuie să decizi pentru ce dorești să folosești camera respectivă. Și în cazul livingului, în funcție de activitățile dominante petrecute aici, vei ști dacă e oportun să integrezi în amenajarea lui o zonă de dining, sau o bucătărie open-space, o zonă de citit, una dedicată lucrului sau un bar. Toate funcționalitățile livingului trebuie gândite complementar pentru a crea un ambient plin de farmec, confortabil, primitor și funcțional.

Alegeți piesa de mobilier sau de decor preferată ca element central al încăperii și construiți amenajarea în jurul acesteia. Articolele de mobilier ar trebui să fie direct proporționale cu mărimea camerei. Dacă ai un living mic, este recomandat ca mobilierul să fie și el mai mic, practic, poate chiar multifuncțional. Orientarea către stilul minimalist merge bine pentru asemenea camere. Când ai un living mare, dimensiunea îți permite să integrezi obiecte din mobilă mai impozante ca volum și formă, canapele și fotolii mai încăpătoare, obiecte de decor în plus, dacă dorești să subliniezi mai mult un anume stil. Respectând acest principiu al proporției, mobila va face ca livingul să pară mai mare decât este în realitate.

Sunt posibilități nelimitate în selecția pieselor de mobilier, fie că optezi pentru seturi de mobilă living sau pentru mobilier modular facil de adaptat. În funcție de forma și dimensiunile livingului poți crea loc pentru: comode living, biblioteci și etajere, canapele living, fotolii living, măsuțe cafea living, masă extensibilă, scaune living, bar living sau birou living.

Dacă dorești să reamenajezi, să abordezi un nou design, în magazinul nostru online găsești corpuri de mobilier living conceput cu linii impecabile, finisaje moderne. Creează din sufragerie un spațiu personal dar primitor, un loc iubit de toți cei care îți trec pragul și, cel mai important, un loc care să-ți hrănească „dragul de acasă”.