PORTOFOLIU DE PROIECTE FINALIZATE

Mobilă living-room la comandă

De ce Mobiera?

Consiliere specializată

Te ajutăm să iei cele mai bune decizii atunci pentru amenajarea spațiului dorit.

4 ani garanție

Folosim doar materiale și accesorii de la furnizori de top: Egger, Blum, Hafele, Hetich, Netfront, etc.

Amenajări complete

Produse de top pentru amenajări complete: scaune, canapele, fotolii, mese, electrocasnice, etc.

13 ani de experiență

O echipă de profesioniști cu studii și experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design.

Mobilă living la comandă

Living, camera de zi, dining sau sufragerie, acest spațiu este elementul central al oricărei locuințe. Indiferent de forma și dimensiunea sa, amenajarea livingului ne oferă cea mai mare libertate în a-l transforma într-o propunere stilistică de exprimare a individualității noastre. Chiar și îmbrăcând această valență, zona de living poate reda un cadru al socializării și al reuniunilor, poate fi decorul unei seri de film sau al unei cine romantice sau al întâlnirilor cu familia sau cu prietenii.

Creativitatea în amenajarea livingului este dictată de scopul utilizării acestui spațiu. Fie că dorești să amenajezi un living cu zonă de dining sau cu un spațiu dedicat biroului, fie un living minimalist sau un living cu biblioteci spațioase, știm cât de mult te avantajează ca toate elementele componente să fie gândite complementar din punct de vedere design – funcționalitate. Execuția impecabilă a mobilierului, finisajele moderne, accentele inedite de culoare, combinarea creativă de texturi și materiale fac din living-ul tău un spațiu primitor, dar și intim în același timp, un loc pentru întâlnire și destindere cu persoane dragi.

Evidențierea potențialului estetic este dorința oricărui proprietar de locuință. Decorarea livingului include posibilități nelimitate desprinse din stiluri clare de design sau din potrivirea inspirată a unor elemente din stiluri diferite. Gândit ca centru de interes pentru spațiul respectiv, mobilierul living poate reuni piese statement care să creeze un ambient de un aspect deosebit și original.  

Povestește cu noi despre preferințele tale în amenajare și îți facem recomandările corecte pentru a mobila spațiul dorit, conectat la stilul tău de viată. Mai mult decât un design care impresionează, livingul trebuie să fie o oază de confort și o permanentă sursă de energie care să-ți hrănească „dragul” de casă.

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și experiență atât în industria mobilei, cât și în arte plastice și design care te sprijină în toate etapele procesului de amenajare, de la proiectarea 3D a mobilierului la comandă până la livrarea și montajul la tine acasă.    

Parteneri