Afișez singurul rezultat

Corpurile de iluminat conferă strălucire oricărui interior, nu doar prin lumina difuzată, ci și prin materialele din care sunt făcute. O bună iluminare a spațiului, întregește și îmbogățește calitatea ambientului. Iluminarea proiectată în acord cu dimensiunile încăperii este esențială. Aceasta influențează puternic starea de spirit a persoanelor care se află în camera respectivă.

Din punct de vedere funcțional, este foarte important să avem cantitatea suficientă de lumină în locul potrivit, în funcție de acțiunile desfășurate acolo. Corpurile de iluminat au fost concepute să controleze lumina, intensitatea şi modul în care este difuzată spre anumite zone. Au un rol esențial în amenajarea interioarelor, nu sunt doar un aspect important al funcționalității și designului, ci îmbunătățesc toate experiențele care se desfășoară în spațiul respectiv.

Pe lângă iluminatul funcțional, cel ambiental poate crea efecte surprinzătoare și poate adăuga deschidere oricărei camere. Scenariul de iluminare de acasă poate să includă mai multe tipuri de lumini: generale, de accentuare sau de lucru. Toate acestea pot fi combinate pentru a reda o luminozitate adecvată, necesară activităților desfășurate în anumite momente.

Un corp de iluminat poate face diferența într-o cameră atunci când vorbim de un plus de luminozitate și design. Alegerea unui lampadar este înfluențată de preferințele de ordin estetic, dar și funcționaliatea este un unul dintre factori.

Sunt obiecte disponibile în modele variate, elegante, realizate din materiale vesatile și rezistente, cadrul este de regulă din metal sau lemn, iar pentru rame (abajururile) cel mai des folosite sunt materialele textile sau sticla. Cele cu cadrul de metal pot fi finisate în multe versiuni cromatice: bronz, efect antique, crom mat, auriu, argintiu). Nu există lampadare care să nu fie funcționale, trebuie doar să știi tipul de lumină de care ai nevoie.

Iluminatul camerei trebuie să asigure nivelul optim de luminozitate, fără să obosească ochiul. În forme, mărimi și stiluri diverse, lampadarele sunt potrivite fiecărei camere. În living, poți opta pentru lampadare decorative cu o lumină ambientală. În dormitor poți crea o lumină caldă, relaxantă. Pentru biroul amenajat poți selecta un lampadar cu o lumină care să îți susțină și mențină concentrarea. Insipiră-te din magazinul nostru online și integrează lampadarul dorit în interiorul casei tale.