Prima pagină » Scaune si birouri » Scaune de bucatarie si dining

Afișez 1 - 21 din 73 de rezultate

Scaun Alberta – Albastru

343 lei

Scaun Alberta – Bej

384 lei

Scaun Alberta – Gri – cusatura decorativa

460 lei

Scaun Alberta – Maron

343 lei

Scaun Alberta – Maron – cusatura decorativa

354 lei

Scaun Alberta – Mov

343 lei

Scaun Alberta – Orange

343 lei

Scaun Alberta – Rosu

384 lei

Scaun Alberta – Verde

343 lei

Scaun Alberta – Visiniu

343 lei

Scaun Alberta cu picior metalic – Gri

421 lei

Scaun Alberta cu picior metalic – Maro

421 lei

Scaun bar Alberta

603 lei

Scaun bar Clark – Kaki

633 lei641 lei

Scaun bar Clark – Mov

633 lei

Scaun bar reglabil – Snack

260 lei
Alb
Albastru
Gri
Negru
Portocaliu
+2
Roșu
Roz

Scaun Celia

143 lei

Scaun Clark – bej

492 lei

Scaun Clark – Galben

532 lei

Scaun Clark – Indigo

611 lei

Scaun Clark – roz

573 lei

Scaune de bucatarie

Mesele în familie sunt asociate cu momentele cele mai dragi, importante și frumoase. Zona de dining poate fi amenajată în bucătărie sau într-un living, în funcție de dimensiunea și compartimentarea locuinței și de ritualul de luat masa al familiei. Practică, modernă sau elegantă, echipată cu scaunele potrivite, masa de dining poate deveni o piesă de mobilier statement contribuind la unitatea stilistică a încăperii.

Cele mai populare scaune dining sunt cele cu spătar mai înalt și șezut tapițat și foarte confortabil, care oferă și un plus de eleganță, mai ales când dining-ul se petrece într-un living mare sau într-unul open-space. În orice stil de decor poți integra scaune cu un design unic desperecheate sau nu, în culori neutre sau îndrăznețe, dar armonizate întotdeauna cu stilul mesei și cu schema cromatică a camerei.

În privința alegerii scaunelor potrivite, există o serie de aspecte de care trebuie să ții seama: înălțimea, lățimea și adâncimea scaunului, tapițeria, timpul petrecut la masă, activitățile pe care le vei desfășura la masa respectivă (dining, lucru de acasă în lipsa unui birou sau jocuri de masă).

Dimensiunea scaunelor de bucătărie sau a scaunelor de dining trebuie adaptată la dimensiunile mesei. Cu cât lățimea șezutului este mai mare, cu atât crește si confortul (o lățime 40 – 50 cm și o adâncime de aproximativ 38 – 45 cm este recomandată). Cele mai utilizate materiale pentru scaune dining din bucătărie sau living sunt: pielea naturală sau ecologică, stofa, catifeaua.

În magazinul nostru online găsești scaune de masă de numeroase tipuri, în funcție de cum ai gândit amenajarea zonei de dining acasă la tine. Poți alege scaune bucătărie elegante, utile, practice sau scaune living tip fotolii cu un design deosebit, scaune insulă bucătărie, scaune bar bucătărie, scaune pliante, scaune suprapozabile.