Mobilier modular bucatarie

Bucătăria nu mai este de multă vreme doar un spațiu de preparare și servire a meselor. În amenajarea bucătăriei se ține seama astăzi de stilul nostru de viață. A devenit un spațiu de socializare chiar dacă este o bucătărie mică sau o bucătărie mare, bucătărie open-space, bucătărie în formă de „L” sau o bucătărie în formă de „U”. Nu îi poți schimba întotdeauna forma și dimensiunea, însă în funcție de cum îți petreci timpul în bucătărie poți amenaja acest spațiu frumos și practică, ușor de întreținut, indiferent de stilul de decor: clasic sau modern.

Alegerea mobilierului e una dintre cele mai importante etape în valorificarea si organizarea spațiului disponibil. Poți alege dintre cele mai variate seturi mobilă bucătărie pentru designul imaginat. Optează pentru un stil care te reprezintă și creează o extindere compactă a mobilierului pe verticală pentru a depozita la îndemână lucruri de care ai nevoie în fiecare zi, iar cât mai sus pe cele pe care le folosești mai rar.

Luând în considerare spațiul disponibil, poți include în proiectul de mobilier următoarele piese: masă bucătărie, scaune bucătărie, corpuri suspendate, dulapuri la sol cu un blat rezistent și foarte aspectuos, insulă bucătărie, bar și scaune bar. În acest stadiu de amenajare e bine să acorzi atenție materialelor adecvate, accesoriilor recomandate pentru realizarea mobilierului de bucătărie, știind faptul că mediul este unul supus umezelii rezultată din procesul de gătit.

Corpurile de mobilă bucătărie pot fi echipate cu alte produse adiacente: electrocasnice (incorporabile), corpuri de iluminat, chiuvetă și bateria corespondentă. Toate acestea continuă transformarea bucătăriei în încăperea imaginată de tine.

În magazinul nostru online, poți alege modelul care se potrivește bucătăriei tale dintr-o gamă variată de seturi mobilă bucătărie, toate accesorizate cu mânere și sisteme de deschidere versatile. Indiferent în ce direcție mergi cu amenajarea, configurarea unei bucătării practice respectă regula triunghiului de lucru. Această plasare strategică a trei elemente de bază în bucătărie – aragazul, chiuveta și frigiderul, contribuie la ergonomia bucătăriei. Astfel te vei bucura de un spațiu de lucru plăcut și organizat. Odată cu achiziția mobilierului este indicat să alegi și obiectele sanitare și electrocasnicele mari/mici pentru a avea confortul dorit. În shop-ul nostru online, vei găsi aceste produse de la furnizori de renume precum: Bosch, Pyramis, Teka, Smeg, Schock, Alveus, Fat.