PORTOFOLIU DE PROIECTE FINALIZATE

Mobilă camera copii

De ce Mobiera?

Consiliere specializată

Te ajutăm să iei cele mai bune decizii atunci pentru amenajarea spațiului dorit.

4 ani garanție

Folosim doar materiale și accesorii de la furnizori de top: Egger, Blum, Hafele, Hetich, Netfront, etc.

Amenajări complete

Produse de top pentru amenajări complete: scaune, canapele, fotolii, mese, electrocasnice, etc.

13 ani de experiență

O echipă de profesioniști cu studii și experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design.

Mobilă dormitor copii la comandă

Amenajarea camerei copilului este esențială în dezvoltarea sa armonioasă și firească. Ideile de amenajare se conturează pornind de la forma și dimensiunea spațiului, vârstă, preferințe, preocupări, pasiuni, nevoile corespunzătoare etapei de creștere și dezvoltare.

Camera copii este un întreg univers. Realitatea de acasă a unui copil este locul unde acesta se simte protejat, în siguranță, unde descoperă lumea în ritmul său de când se naște, locul unde se poate odihni, relaxa, citi sau studia, exersa abilitățile și unde se poate reuni cu prieteni dragi.

Chiar dacă este și un tărâm al imaginației și creativității, camera de copii trebuie să întrunească și criterii de funcționalitate. Organizarea eficientă nu limitează povestea pe care dormitorul de copii o spune. Mobilierul camerei copiilor compartimentează vizual spațiul în mai multe zone practice necesare: cea de relaxare și/sau de joacă, de lucru și una pentru depozitare.

Pentru sănătate, pentru siguranța copiilor, calitatea finisajelor este cu atât mai importantă. Un mobilier cu linii curbate, utilizând sisteme babyproof, astfel încât riscul accidentărilor să fie minim este foarte recomandat pentru copiii mici. La fel de mult contează și materialul din care este făcut mobilierul de copii. Piesele de mobilier MDF prezintă o compatibilitate ecologică apropiată de cea a lemnului natural, emisia de formaldehidă fiind foarte redusă. Contactul prelungit cu această substanță chimică (folosită în fabricarea plăcilor din lemn) poate cauza reacții alergice, erupții cutanate sau probleme respiratorii. Din punct de vedere al designului, este ideal pentru realizarea diferitelor decupări în relief (frezări) pe fronturi sau pe canturi, a unghiurilor sau a suprafețelor, imposibil de efectuat în plăcile PAL. Astfel pot fi create piese de mobilă (paturi copii, dulapuri copii, masă, scaune copii, etc) în forma și culorile personajelor preferate de puștii tăi.

Copiii învață prin joc. O cameră frumos amenajată le va permite să se bucure deplin de momentele recreative. Fulger McQueen, Trenulețul Thomas, Mickey Mouse, prințesele Disney sau alte personaje de poveste, pot fi integrate în mobila de copii cu ajutorul gravurilor și a picturii clasice.

Fie că dorești să (re)decorezi o cameră de bebeluș, un dormitor de copii preșcolari sau școlari mai mari, sau să echipezi camera unui adolescent cu mobilă tineret, iți recomandăm materiale și accesorii care să nu-i afecteze siguranța și sănătatea. Suntem o echipă de profesioniști cu studii si experiență atât în industria mobilei, cât și în arte plastice și design, care te sprijină în toate etapele procesului de amenajare, de la proiectarea 3D a mobilierului la comandă până la livrarea și montajul la tine acasă.

Parteneri