Living-room

Mobila blue living-room

Mobila blue living-room

Imbinarea stilurilor in amenajarea spatiului este o solutie viabila mai ales in acest an. Minimalismul este, in esenta arta de a fi capabil sa traiesti confortabil, intr-un mediu functional si estetic deopotriva. Stilul minimalist transforma camera de zi, prin liniile drepte si clare, intr-o zona eleganta si plina de rafinament si care expune deosebit personalitatea proprietarilor.

Din punct de vedere cromatic nu exista reguli. Cu toate acestea, albul creeaza un aspect aerisit iar cea mai buna solutie este ca acesta sa se regaseasca ca decor in piesele de mobilier deoarece impactul vizual va fi mai puternic. Pe de alta parte estetica scandinava este caracterizata prin functioanlitate, simplitate si elemente naturale. Imbinate acestea ar crea o camera de zi ideala.

Daca tinem cont de ambele stiluri si le personalizam cu elementele care iti plac va reiesi o amenajare deosebita si potrivita pentru tine. Este si cazul acestui proiect unde ne-am lasat inspirati de culoarea limpede a Mediteranei si am imbinat cele doua stiluri mai sus mentionate pentru a crea un spatiu practic, confortabil si elegant. Din punct de vedere practic am ales corpuri de mobilier care sa asigure spatiul de depozitare necesar. Zona de living este delimitata de zona de lucru prin corpuri modulare care pot fi transformate intr-o minibiblioteca.

Din punct de vedere cromatic am pus in evidenta nuanta murala de albastru prin alb si am incalzit atmosfera aducand in atentie decorul natural de lemn pentru politele suspendate. Totodata liniile drepte si design-ul modern si aerisit ale corpurilor de mobilier asigura nota de eleganta necesara in acest living.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Related Posts