Mobila bucatarie Alba

Stilul shabby chic poate sa nu te caracterizeze intru totul dar bucataria amenajata astfel iti va oferi placerea de a te relaxa intr-un mediu care aduce aminte de bucataria bunicilor sau poate de un concediu in Provence.
Culorile calde sunt combinate perfect cu blatul cu decor de lemn natur si cu fronturile albe ale mobilierului. Din punct de vedere cromatic am tinut cont de suprafata redusa a spatiului si am uzat din plin de lumina naturala. Pentru supradimensionarea zonei am ales corpuri de iluminat cu lumina alba, care sa accentueze contrastul dintre alb si culoarea lemnului.

Formele usor curbate, inchise in unghiuri drepte, delimiteaza fiecare corp de mobilier. Manerele de culoare inchisa accentueaza spatiul desprins parca din poveste. Din punct de vedere functionalitate, acestea au avantajul ca sunt foarte usor de folosit si nu exista riscul sa te lovesti in ele in timp ce pregatesti masa datorita marginilor curbate. Minibarul este completat de corpul suspendat unde se potrivesc de minune paharele si vinul pentru invitati.

Bucataria este complet accesorizata, hota incorporata este mascata de corpul central suspendat, in timp ce cuptorul este incorporat intr-un turn de marime medie. Totul este proportionat in asa fel incat spatiul sa fie in acelasi timp functional si aerisit iar atmosfera relaxanta.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Distribuie pe...
Etichete

aerisit · alb · culoare · functional · lemn · lumina