Mobila bucatarie cu blat din lemn masiv

Design-ul minimalist nu este agreat de toata lumea desi este foarte practic si asigura o intretinere usoara a spatiului de locuit. Cu toate acestea, pentru amenajarea acestei bucatarii specialistii nostri, impreuna cu proprietarul au considerat ca este cea mai potrivita solutie astfel incat intretinerea sa fie usoara iar spatiul sa se bucure de cat mai multa lumina naturala iar proprietarul de o priveliste deosebita.

Tinand cont de aceste cerinte corpurile de mobilier intinse pe aproape un perete, ca un tot unitar au fost solutia perfecta. Design-ul modern si minimalist a fost suplinit de fronturile albe din MDF lucios frezate sau accesorizate cu sisteme push to open Acestea au integrat foarte usor electrocasnicele albe: plita, hota, cuptor incorporabil si combina frigorifica.

Pentru o atmosfera calda si in tendinte am optat pentru blat EGGER cu decor de lemn natural, care se imbina cu accesoriile mesei si scaunelor moderne. O atmosfera moderna si aerisita o bucatarie practica si functionala este tot ce ai nevoie pentru a gati cu placere sau pentru a-ti savura cafeaua dimineata.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Distribuie pe...
Etichete

aerisit · alb · lemn masiv · lumina · minimalist · modern