Dormitor

Mobila dormitor linistit si aerisit

Mobila dormitor|Mobila dormitor

Dormitorul reprezinta pentru majoritatea dintre noi spatiul cel mai intim din casa , oaza noastra de relaxare unde ne retragem dupa o zi aglomerata la serviciu sau dupa o petrecere cu prietenii.
Indiferent de motivul tau, dormitorul este considerat acel loc al tau, unde te odihnesti si te relaxezi. E cunoscut faptul ca in tendinte si in acest an sunt decorurile inspirate de natura asa ca am ales pentur acest proiect combinatii contrastante de lemn pentru realizarea mobilierului pentru dormitor. Acesta induce o stare de liniste si este ajutat de nuantele cromatice pe care proprietarii le-au ales cu grija, in functie de personalitatea lor.

Pentru un somn odihnitor dormitorul trebuie sa fie aerisit si indiferent de suprafata sa nu te acapareze cu diversitatea de lucruri pe care le ai. Astfel, mobilierul trebuie sa fie in primul rand functional si sa asigure spatiile de depozitare de care ai nevoie. Astfel, patul este piesa de rezistenta dar noptierele si biroul aduc in atentie detaliile care creeaza un ansamblu unitar de piese. Manerele sunt in contrast cu nuantele de maro inchis in timp ce oglinda are rolul de a crea impresia unui spatiu mai larg. In plus, pentru siguranta documentelor sertarele biroului sunt accesorizate subtil cu sistem de blocare a usilor, cu cheie, fara sa afecteze vizual decorul.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: