Mobila bucatarie clasica

Pentru acest proiect ne-am lasat inspirati de natura, de soare si de pastelurile toamnei. Toate ideile au creat o bucatarie clasica, cu fronturi din lemn masiv. Pornind de la schite simple am gandit practic fiecare colt si fiecare piesa de mobilier, astfel incat nu doar frumusetea proiectului sa incante dar si functionalitatea lui.

Viziunea proiectantilor a fost adaptata perfect nevoilor si preferintelor clientului. Design-ul clasic ascunde sisteme de stocare moderne astfel incat proiectul sa aduca beneficii reale utilizatorilor: flexibilitate, functionalitate, stil.

Modelul traditional al stilului este subliniat fin de manerele patinate, in timp ce modelul lucrat pe sticla sablata permite imaginatiei sa inventeze retete culinare.

Din punct de vedere cromatic, pentru fronturi s-a optat pentru o nuanta ivory, care sa se combine cu decorul pastelat al placilor ceramice si cu blatul inspirat de culoarea naturala a lemnului de stejar si sa fie in contrast cu gresia in nuante de mahon astfel ca piesele de mobilier au fost integrate usor in decorul tematic.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Distribuie pe...
Etichete

ceramica · clasica · culoare · decor · functionalitate · ivory · mahon · modern · stil