Bucatarie

Mobila bucatarie clasica

Mobila bucatarie clasica

Pentru acest proiect ne-am lasat inspirati de natura, de soare si de pastelurile toamnei. Toate ideile au creat o bucatarie clasica, cu fronturi din lemn masiv. Pornind de la schite simple am gandit practic fiecare colt si fiecare piesa de mobilier, astfel incat nu doar frumusetea proiectului sa incante dar si functionalitatea lui.

Viziunea proiectantilor a fost adaptata perfect nevoilor si preferintelor clientului. Design-ul clasic ascunde sisteme de stocare moderne astfel incat proiectul sa aduca beneficii reale utilizatorilor: flexibilitate, functionalitate, stil.

Modelul traditional al stilului este subliniat fin de manerele patinate, in timp ce modelul lucrat pe sticla sablata permite imaginatiei sa inventeze retete culinare.

Din punct de vedere cromatic, pentru fronturi s-a optat pentru o nuanta ivory, care sa se combine cu decorul pastelat al placilor ceramice si cu blatul inspirat de culoarea naturala a lemnului de stejar si sa fie in contrast cu gresia in nuante de mahon astfel ca piesele de mobilier au fost integrate usor in decorul tematic.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: