Decoruri

Culoarea anului 2017

Noul an a venit cu noutati in materie de culori pentru amenajarea spatiului dorit. Frumusetea nuantelor prezentate de Pantone pentru acest an vizeaza simbolic o imagine colorata a ceea ce exista in cultura noastra globala, care serveste ca o expresie a unei stari de spirit sau a unei atitudini.

Culoarea anului, Greenery este rezultatul unei cautari a omului modern de a se reintoarce la natura si de o aduce inapoi in viata lui. Aceste cautari le observam in design-ul modern, in planurile de dezvoltare urbana, in arhitectura sau in stilul de viata al oamenilor. Daca pana acum evadam din oras pentru a cauta verdele si puritatea naturii, acum verdele este adus in prim plan, ca o nuanta omniprezenta.

Acest verde crud are avantajul versatilitatii, fiind o nuanta trans-sezoniera deoarece se preteaza la mai multe combinatii de culori. Asociat cu nuante neutre, luminoase, profunde sau metalice, Greenery are o prezenta durabila in moda si in proiectele de design.

Sursa foto: pinterest.com

Dorești să amenajezi un spațiu?

Suntem o echipă de profesioniști cu studii și peste 10 ani de experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, capabili să amenajăm complet orice spațiu interior.

Contacteaza-ne

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre un proiect Mobiera, lasă-ne un mesaj. Te rugăm să menționezi și despre ce amenajare ești interesat, ca să ne fie mai ușor să răspundem solicitării tale.

    Informatii contact

    Atelier: Str. Octav Bancila nr. 3, Iasi, Romania

    0755952231

    Doriti mai multe informatii? Contactati-ne si va vom raspunde in scurt timp!

    Va recomandăm și: