Mobila bucatarie clasica L-Shape

O bucatarie clasica in noul context arhitectural si de design nu inseamna sa pastrezi rigorile stilului intocmai ci mai degraba sa asortezi potrivit elemente de decor si de stil. In proiectul pe care-l puteti urmari mai jos in imagini am mizat pe aceasta impletire de stiluri si de elemente de decor tocmai pentru a crea un tot unitar.

Corpurile de mobilier cu fronturi frezate din lemn sunt decorate cu manere cromate in forma de butoni. Nuanta cromata este asortata cu decorul tacamurilor de pe perete, a electrocasnicelor si a corpului de iluminat. Blatul cu decor de marmura crem se imbina cu placile ceramice in aceeasi nunata cromatica.

In plus, atat modelul cat si culoarea corpurilor de mobilier au fost alese tinandu-se cont de dressingul de pe hol, astfel incat tema de amenajare din intreaga locuinta sa fie pastrata. Jocurile de lumini creeaza umbre care evidentiaza liniile subtil frezate dar si modelul fin al manerelor in timp ce tema cromatica aleasa permite spatiului sa respire si sa evidentieze textilele colorate.

Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Distribuie pe...
Etichete

clasica · crom · culoare · decor · L-Shape · lumina