Fii in trend si in acest an si alege verdele pentru bucataria ta. Clientii nostri in acest proiect au mizat pe energie si vitalitate si au ales culoarea nu doar pentru ca este in tendinte in acest an dar si pentru ca aduce cu decorul vintage, usor rustic al caselor de la sat.

Pentru a crea atmosfera preferata fronturile din lemn masiv, vopsit mat, cu linii drepte, moderne si usor de intretinut au fost alegerea cea mai potrivita. Decorul este sustinut in contrast pastelat de culoarea natur de fag a blatului dar si de placile ceramice in mozaic.

Corpurile suspendate cu geam inramat au acest rol de a recrea atmosfera din casa bunicilor iar manerele tip buton aduc contrastul cu placile ceramice montate pe pardoseala, in timp ce locul de luat masa continua linia cromatica pastelata subliniata de blatul din PAL.

Electrocasnicele incorporate de culoare neagra au rolul de a sublinia frumusetea liniilor drepte si colorate ale corpurilor de mobilier, fara sa estompeze rolul functionalitatilor moderne necesare in orice bucatarie.


Gasiti mai multe fotografii in GALERIA FOTO.

Distribuie pe...
Etichete

alb · clasic · lumina · rustic